«Волинь»: перше тренування під керівництвом Кварцяного. ФОТО

«Волинь»: перше тренування під керівництвом Кварцяного. ФОТО
Луцька «Волинь» вперше потренувалася під керівництвом нового-старого наставника Віталія Кварцяного.

Нагадаємо, що зранку, 7 травня, Кварцяного призначили виконувачем обов’язків головного тренера «Волині», - повідомили у прес-службі клубу.

Вечірнє тренування відбулося на стадіоні ДЮФШ «Волинь», що на вулиці Дубнівській. Воно відбулося у формі імпровізованого спарингу між основним та молодіжним складом команди. Причому у першому таймі дубль, ворота якого захищав Сергій Літовченко, мав незначну кількісну перевагу.

Можливо, через це молодіжка забивала більше, особливо відмітимо гол Подригулі, який втік своїм флангом зрізав кут і обвідним ударом поклав м’яча у дальній кут воріт Старцева. Віталій Кварцяний дав зіграти усім виконавцям, зробивши заміни у другому таймі.

Окрім звичних гравців основного складу в тренувальному матчі відіграли Вадим Панас, Леандро та Богдан Карковський. Відзначимо й дубль Євгена Павлова та доволі впевнену гру молодіжного складу, яким керував Олег Федюков.

Виконуючий обов’язки головного тренера «Волині» Віталій Кварцяний в коментарі клубній прес-службі сказав, що метою матчу було з'ясувати актуальний стан кожного із гравців.

«Крім того, я хотів ще й познайомитися особисто і всіма виконавцями та побачити їх у справі. Відзначу, що всі дуже старалися і спаринг пройшов за хорошої самовіддачі. Утім, видно, що команда зараз в деякому дисбалансі, треба докласти зусиль, аби вивести її на оптимальний рівень. Час є, будемо старатися це зробити», - сказав Кварцяний.

Фото з офіційного сайту ФК "Волинь"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорище, а не клуб! Жах...,що робиться навколо нього,а Романюк снаряди уявні в Стирю шукає...,ну що, де ж резулитати того шоу сільського під патронатом піар-менеджерів Палиці?
Відповісти
Ти так в проблемах клубу розбираєшся , як я у бухгалтерії . Ти , бевзню .
Відповісти
Ось і стає все на свої місця .
Відповісти
Останні новини
«Волинь»: перше тренування під керівництвом Кварцяного. ФОТО
08 травень, 2013, 09:53