У Луцьку перевірять дитячі садки

У Луцьку перевірять дитячі садки
Вибіркові перевірки оздоровчих та дошкільних закладів проводитимуть у Луцьку.

Про це йдеться в розпорядженні луцького міського голови Миколи Романюка.

Для цього створять робочу групу. «Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного забезпечення протиепідемічного та санітарно-гігієнічного режимів, запобігання виникненню гострих кишкових інфекцій і харчових отруєнь у дитячих оздоровчихта дошкільних навчальних закладах міста у літній період, контролю за дотриманням вимог чинних нормативно-розпорядчих документів з цих питань», ‒ йдеться в документі.

До складу групи увійдуть Валентина Гдира ‒ головний спеціаліст управління освіти Луцької міської ради, голова робочої групи, Галина Ворон ‒ заступник головного лікаря ІІ рівня комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка», Людмила Клиш ‒ головний спеціаліст управління освіти Луцької міської ради, Леся Купчинська ‒ завідувач педіатричного відділення з організації медичної допомоги дітям у навчальних закладах та профоглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка», Світлана Ніколаєнко ‒ міський педіатр управління охорони здоров’я Луцької міської ради, Ядвіга Попіль ‒ завідувач відділення організації санітарно-гігієнічного контролю Луцького міськрайонного відділу обласного лабораторного центру державної санепідслужби України.

Тож, відповідно до документу, робоча група проводитиме вибіркові перевірки у дитячих оздоровчих та дошкільних навчальних закладах. У разі виявлення порушень у дотриманні вимог протиепідемічного та санітарно-гігієнічного режимів ‒ інформуватиме керівників міської ради, місцевих органів виконавчої влади для вжиття заходів.

Нагадаємо, у дитячому садку Луцька №33 виявили кишкову інфекцію. Заклад на деякий час закрили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а де вона взялася та кишкова інфекція? Що то за санітарія така у садочках? То винні повара, що не миють все добре і ще із собою фігню всяку приносять. Треба наказувати всіх і в тому числі завідувачку.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перевірять дитячі садки
08 травень, 2013, 13:59