На Волині інформація про борги за молоко – таємниця

На Волині інформація про борги за молоко – таємниця
Волинська обласна державна адміністрація не надала депутату Волиньради Ігорю Гузю інформацію про борг молокопереробників перед селянами за здану сировину.

Таку відповідь надали в ОДА на депутатський запит Гузя про надання інформації щодо заборгованості молокопереробних заводів нашої області перед індивідуальними здавачами молока, - повідомили у прес-службі облради.

"Оскільки інформація щодо заборгованості за здане молоко є комерційною таємницею господарюючих суб'єктів, обласна державна адміністрація її надати не має законних підстав.
Разом з тим повідомляємо, що правовідносини пов'язані з суб'єктами господарювання (молокопереробні заводи) і здавачами молока (фізичні особи) є цивільно-правовими.

А тому будь-які спори щодо їх виконання вирішуються шляхом переговорів між сторонами або в судовому порядку", - повідомляється у листі, підписаному заступником голови - керівником апарату Станіславом Ющиком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ви хочете. У нас є депутати-мажоритарники, які добре боргують людям за молоко. В ище у них спитайте чи вони розрахувалися із людьми, які за них голосували.
Відповісти
проте за свої попки вони добре думають, тепер пів України в Єрємєєва заправляється, отак...
Відповісти
Бабулька, в тебе нема що заправляти, хіба що в твою дупу шланга вставити.
Відповісти
Останні новини
На Волині інформація про борги за молоко – таємниця
08 травень, 2013, 14:31