Нетверезий волинянин ліг спати у ломбарді на стільцях

Нетверезий волинянин ліг спати у ломбарді на стільцях
На знак протесту ліг спати на стільцях у ломбарді 19-річний мешканець Нововолинська.

Біля 20:00, будучи вже добряче напідпитку, хлопець завітав до ломбарду. Оскільки він був нетверезий та не мав особистих документів, в обслуговуванні йому відмовили, ‒ повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тож, на знак протесту молодик у приміщені ломбарду вмостився спати на стільцях. Спроба персоналу порозумітися з хлопцем виявилася невдалою. В приступі гніву, використовуючи ненормативну лексику, хлопець пообіцяв розібратися з кожним, а наприкінці запевнив, що «звільнить усіх з роботи».

Коли ситуація із нетверезим та сварливим відвідувачем стала загрозливою для працівників закладу, адміністратор скористалася «Тривожною кнопкою». Наряд Державної служби охорони Нововолинського МВ ДСО при УМВС України у Волинській області, який прибув на виклик, вмить втихомирив молодика.

Затриманого хулігана доставили до нововолинського відділу міліції, де дадуть правову оцінку його діям. Попередньо хлопцю інкримінують адміністративне покарання, передбачене стаття 173 та 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нетверезий волинянин ліг спати у ломбарді на стільцях
08 травень, 2013, 17:24