День Перемоги у Луцьку. ФОТО

День Перемоги у Луцьку. ФОТО
У Луцьку під військові марші та з урочистою ходою відзначили День Перемоги.

Святкова хода з Театрального майдану вирушила о 9:30. Колона пройшла традиційним маршрутом - вулицею Винниченка і проспектом Перемоги до Меморіалу.

Під час ходи оркестр грав воєнні марші. В авангарді колони йшов старенький військовий автомобіль та учасники в формі бійців Червоної Армії.

Несли прапори України та воєнні червоні з радянською символікою. Більшість учасників ходи мали на грудях георгіївські стрічки.

На урочистостях були присутні ветерани війни, учасники бойових дій, духовенство, представники влади.

Під час урочистого віче на Меморіалі ветеран війни Ігор Мисенко розповів, як пройшов пів-Європи, воював під Будапештом, а завершення війни зустрів у горах.

"Німці відчули, яка сила в нашому народі. Покотилася армія Гітлера", - виголосив фронтовик.

Слово взяли також представники влади. Вони привітали усіх зі святом, виголосили піднесені промови. Голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив, що піклування за ветеранами - дуже важлива місія, адже їх щороку стає менше.

"Ми ніколи не забудемо солдатів, які воювали на фронтах, жінок, які замінили чоловіків та дітей, які стикнулися із жорстокістю того часу. Всі вони – герої війни", - зазначив луцький міський голова Микола Романюк.

Жертв війни вшанували хвилиною мовчання та військовим салютом. Потім колона ветеранів марширувала центральною алеєю меморіального комплексу. Священики Волинської єпархії УПЦ КП на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом відслужили панахиду.

А в центральному парку імені Лесі Українки організували польову кухню: роздавали солдатську кашу. Для ветеранів також влаштували концерт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це день перемоги одного окупанта України над іншим. ось його суть і зміст.
Відповісти
справжні патріоти не відзначають 9 травня!
Відповісти
-війна забрала 14 млн українців
-совєтска вляда в мирний час 15 млн
-це свято для невігласів і москалів
Відповісти
з яких джерел цифри?
до твого відома, у 1939 р українців усього було 32 млн осіб, за твоїми цифрами в живих мало би лишитись 2 млн, з якою швидкістю треба розмножуватись, щоб станом на 2000 р кількіст збільшилась до 50 млн?
Відповісти
це офіційни цифри, погугли лярво комуністичне
Відповісти
ну якщо офіційні, то з якого офіційного джерела?
з яких це пір гугл офіційне джерело?
ти ще на гузя посилання зроби, там цифри у рази можуть вирости.
а твоє хамство підтверджує відсутність фактів, так, пізд 0 болство одне.
комуністом не був ніколи, і комсомольцем теж, що до лярво, то я твоє ім'я не питав, міг би не палитись.
Відповісти
москалі go home,зразу винно учня ПТУ№6.Пыди дурню ысторыю поитай:)
Відповісти
твая думка в розрізі історії не варта порожньої гільзи. з другого боку європи прийшли та перемогли також англійці, американці - теж окупанти?
фашизм підтримувала і допомагала румунія, італія, іспанія, чи це тобі невідомо?
ти далі місцевих схронів не мислишь? читай західних істориків, вони об'єктивніші, про те, весь світ визнав цю війну ІІ світовою та засудив.
весь світ визнав перемогу.
а от не визнають перемогу ті, хто підтримує нациську ідеологію. яка нація найкраща на землі? гітлер казав що німці...
з того все і почалось.



Відповісти
щодо окупантів
щоб ви зрозуміли різницю між совєтами та іншими переможцями в другій світовій. англійці і американці перемогли гітлера і пішли додому, а совєти залишилися на визволеній землі.
наприклад, це коли міліціонер допомагає вам вигнати бомжа з хати, але потім залишається у вас жити...
Відповісти
Ельба,ти шо в школі не вчилась???Американці і англійці після перемоги окупували пів Європи.Бази американців і англійців і досі є майже в усіх країнах Європи(тільки фіктивно називаються бази НАТО:)Так шо хоча б інколи читай історію...
Відповісти
Катя, ти п'яний?
До чого тут бази?
Ти порівнюєш бази з втратою суверенітету?
Відповісти
суверенітет якраз втратила польща, яку в 1939 поділили вчетверте.
і саме через це україна поповнилась теріторіально і володіє (окуповує по вашому) цими територіями по сьогодні.
Відповісти
Дурень думкою багатіє. Тобі пояснюють , що зміна окупанта- не перемога , а ти заводиш мантри про "нациську" ідеологію.
Відповісти
Чуєш, мій друже, славний юначе,
Як Україна стогне і плаче?
З півночі чорна постає хмара,
Рикає хижо московська навала.

Приспів:
Ми сміло в бій підем за Україну
І голови складем за Землю Рідну.
Ми сміло в бій підем за Русь Святую
І як один проллєм кров молодою.

Ворог лукавий йде на Вкраїну
Щоб обернути Край Наш в руїну.
Лава до лави станьмо як криця
На герць кривавий з ворогом бицця


Сміло до бою брате рушаймо,
Землі Святої врагу не даймо.
Жереб щасливий за Край вмірати,
А не в кайданах вік звікувати

Приспів:
Ми сміло в бій підем за Україну
І голови складем за Землю Рідну.
Ми сміло в бій підем за Русь Святую
І як один проллєм кров молодою.
Відповісти
Хто пригадує такий культ Георгіївської стрічки (тоді ще гвардійської) у часи найбільшої глорифікації перемоги за часів Брєжнєва?
Відповісти
Да мистер Воланд правда ваша. К началу Второй мировой вся Европа была буквально напичкана диктаторами: Пилсудский, затем Бек в Польше, Сметона в Литве, Ульманис в Латвии, генерал Метасас в Греции, Муссолини в Италии, генерал Антониу Кармон и Салазар в Португалии, Примо де Ривера, затем Франко в Испании, Дольфус в Австрии, расистский режим маршала Петена во Франции, Ахмат Зогу в Албании, маршал Антонеску в Румынии, Пяст в Эстонии, маршал Маннергейм в Финляндии, адмирал Хорти в Венгрии, Цанков, а затем царь Борис в Болгарии, Квислинг в Норвегии, Анте Павелич в Хорватии, монсеньёр Тисо в Словакии…

Большая часть их стала фюрерами в своих государствах еще до 1933 года, когда к власти в Германии пришел Гитлер, объединивший европейских правителей для похода на Восток.Подавляющее большинство граждан стран Европы сотрудничало с гитлеровцами, руководствуясь как идейными, так и чисто шкурными соображениями в надежде поживиться на богатых просторах России. А фюрер фактически возглавил европейский крестовый поход против советской России.Общее впечатление о том, кто и как воевал против советской России, можно составить по составу военнопленных на май 1945 года: поляков сдалось в плен 60280, французов - 23136, хорватов - 21822, голландцев - 4729, бельгийцев - 2010, люксембуржцев -1652, датчан – 456, несколько тысяч чехов. Это - только часть захваченных в плен из нескольких, вроде бы не воевавших против СССР стран Европы. Хотя начавшаяся в июне 1941 года война была борьбой не на жизнь, а на смерть между двумя идеологическими антиподами - фашизмом и коммунизмом, для наших предков этот антагонизм не играл никакой роли. Для них это была Великая Отечественная война. Война против напавшего на страну врага. Война за выживание. Священная война!
Відповісти
в гуглі"лагєрь валаам".фільмів там пару коротких документальних російського виробництва.побачите куди частина ветеранів-інвалідів перемістили люди з червоними прапорами після війни.щоб очі не муляли.
Відповісти
А чому на меморіалі "победа" а не перемога?
Відповісти
Бо перемога ще не відбулась , побєділі більшовики-мучителі в 45 , а українці продовжували боротися за волю .
Відповісти
Клим Савур,ти історію хоча б інколи читай,а не тільки тупі свободівські листівки.Радянський Союз переміг фашистів і звільнив від цієї погані усю Європу.Колись Президент Франції генерал Де Голь писав "Ми завдячуємо РСРС тим,що саме радянські солдати зламавши хребет Гітлеру звільнили Европу.І ми і наші нащадки будуть за це їм вдячні".В Берліні в "Трептов парку"і досі стоїть памятник нашому воїну-визволителю з німецькою врятованою дівчинкою на руках і шо цікаво самі німці не дали його знищити,бо бачили що таке справжній фашизм.Під памятником є музей-кімната в якій написано: «Ныне все признают, что советский народ своей самоотверженной борьбой спас цивилизацию Европы от фашистских погромщиков. В этом великая заслуга советского народа перед историей человечества».Вчи історію власного народу тупе теля...
Відповісти
то зараз ми совєтскім народом святкувати маєм.
Відповісти
Ага,ти шо пив???Іди закуси і лягай спати...
Відповісти
шановні псевдопатріоти, може ви наберетеся сміливості і зізнаєтесь, що до сьогодні частина теріторії польши перебуває в українській окупації? повернути не бажаєте?

Армії Південної групи військ продовжували наступ на Перемишль і Львів. 16 вересня німці окупували Белосток, Бєльськ, Брест-Литовськ, Перемишль, Самбір, підійшли до Львова. Розгром польської армії завершувався. Хоча в деяких районах країни війська при підтримці населення героїчно чинили опір агресорові: 9 вересня польська армія «Познань» розгромила німецькі війська у битві над Бзурою, створивши загрозу тиловим комунікаціям ворога; до 30 вересня трималася фортеця Модлін; до 2 жовтня боровся гарнізон на півострові Хель. Попередньо узгодивши свої дії з німецьким командуванням, 17 вересня 1939 р. Червона армія перейшла польський кордон і вступила в Західну Україну і Західну Білорусію. Німецькі війська, які просунулися до лінії Сокаль-Львів-Стрий, змушені були відступити за демаркаційну лінію, передбачену угодою між Гітлером і Сталіним. Президент Польщі Мосціцький і його уряд виїхали до Румунії, де вони були затримані. 19 вересня було опубліковано радянсько-німецьке комюніке, в якому зазначалося, що перед радянськими і німецькими військами поставлено завдання «відновити мир і порядок, порушені внаслідок розпаду польської держави». 22 вересня Червона армія вступила до Львова, а через тиждень вийшла на Буг і Сян. 27 вересня німці увійшли до Варшави. Наступного дня Ріббентроп підписав у Москві договір про дружбу і протокол, який остаточно визначив кордон між Німеччиною й СРСР по лінії Керзона. Польська держава зникла з карти Європи. СРСР отримав 200 тис. кв. км території з 12-мільйонним населенням. Німеччина приєднала польські північні і північно-західні райони загальною площею приблизно 90 тис. кв. км, де проживало 10 млн. чол. З них лише 2% становили німці. 
Відповісти
Власний народ це що комуняки?
Відповісти
Але знав би де Голль ціну цій "перемозі". Якщо для Вас "закидання" противника трупами є перемогою, то у нас різні цінності у житті. З точки зору гуманності фашизм Сталіна і нацизм Гітлера варті один одного.
Відповісти
На щастя, дебілів, для яких це не є святом, меншість.
Відповісти
Ніде у світі , це не є святом . Адекватні люди поминають жертв війни , не перетворюючи це у гульки , шабаш та заливання спиртного. Лише на пост-совєцьких окупованих територіях твориться весь цей маразм з ряженними ветеранами і політичним піаром .
Відповісти
А ми чхати хотіли на те шо роблять інші,бо це наша держава і поки живий хоча б один ветеран це-ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ!!!День справжніх воїнів!!!День справжніх чоловіків...
Відповісти
В нас сьогодні в гостях друзі з Німеччини.І шо цікаво вони ходили на меморіал і поклали квіти на могили наших солдат.Бо їх дід-німець був антифашистом і загинув в концтаборі.Дай Бог здоров"я нашим ветеранам.З святом Перемоги!
Відповісти
дала їм прапор Додому,та два метри стрічки?дай ще портрет того вусатого...то все свято сплошне в них буде...як через польщу проїдуть..
Відповісти
не пустим сюда тих прихвостней..відстоім правітєльство..янкі гоу хоум..
Відповісти
Це день, коли Сталіну вистачило трупів, щоб закидати ними Німеччину, інакше цю перемогу не назвеш. І ці ветерани вдячні Богу, що їм пощастило не стати ще одним трупом-кроком до "перемоги".
Відповісти
Ти трошки тупенький. Ніде в світі? Ти маєш на увазі Гондурас, Філіпіни чи ще щось? :-)
Відповісти
А що ти розумієш під словом СВЯТО?
А Голодомор, Чорнобель це свята?
Відповісти
Ви шо,тупий???
Відповісти
Тупий це твоє прізвище?))
Відповісти
тільки недоумки вважають день перемоги не святом
Відповісти
тільки хохли-малороси святкують перемогу свого окупанта - московського імперіалізму та батька народів Сталіна! прочистіть нарешті мізки від комуністичної лапші
Відповісти
Хіба ти українець???Українці знають власну історію і її поважають.А ти-чмо бандерівське,мабуть тільки зі схрону вилізло.Все що ви, нацики можете,так це дупи усім лизати і продаватись за 200 гривень Палицям та Коломойським...
Відповісти
вот вот.ваші любвеобільні хісторики зараз правлять.всі як на підбор прохфффффесура.а кому продались палиці та коломойські вам не цікаво?ух,ви тігіпкій,такий.за щербицького незабудь випити-хазяйственика вашого.
Відповісти
+13 срібняків
Відповісти
пустила коріння.
Відповісти
http://www.volynpost.com/img/modules/news/6/b9/f03e234058e7aadcc1b589e050c02b96/cb-
Відповісти
люди,чому ніхто не коментує фоток?
Відповісти
московські комуністи винні у загибелі 10 млн. українців, а від рук нацистів загинули 4 млн. українців, переважно у ході боїв. для всіх прихильників московського міфу про день пабєди напевно смерть від рук братнього московського окупанта є ліпшою ніж смерть від рук іншого німецько-нацистського окупанта???
Відповісти
Спасибо за Победу!!!!
Відповісти
супер-фото мер-екс комсомолець взасос з попом михаїлом
Відповісти
а церква у нас сьогодні - корумпована інституція і доволі хвора на гріхи, притаманні суспільству. не шукайте посередників між Богом та людиною. і не можна навязувати релігійні переконання. питання віри є особистим питанням людини.
Відповісти
реальне ставлення до посередників було видно на меморіалі, коли ці товстопузі бородаті бізнесмени на вірі почали співати, то люди почали тікати.
Відповісти
Свято Перемоги було,є і буде!!!:)))Як би ви бандерівські прихвостні тут не шипіли і не скиглили:)Бо розумних людей більше ніж придурків,що історію власного народу не знають...
Відповісти
де такі місця?історя народу савєтского?
Відповісти
особливо таких тупорилих як аня марчук.
Відповісти
Пошипи,пошипи:)))
Відповісти
Перші три коментарі - це взагалі хворі люди, які не мають нічого святого! Ганьба таким "патріотам" і їм подібним!
Відповісти
а мєнти біля каші крутяться)
Відповісти
справжні патріоти не відзначають 9 травня!Ельба,ти шо в школі не вчилась???Американці і англійці після перемоги окупували пів Європи.Бази американців і англійців і досі є майже в усіх країнах Європи(тільки фіктивно називаються бази НАТО:)Так шо хоча б інколи читай історію... Дмитрик Сьогодні, 15:54
Ніде у світі , це не є святом . Адекватні люди поминають жертв війни , не перетворюючи це у гульки , шабаш та заливання спиртного. Лише на пост-совєцьких окупованих територіях твориться весь цей маразм з ряженними ветеранами і політичним піаром .я специально добавил мысли разных людей.для меня это праздник для бандеровцев из схрона наоборот.щас в схроне уже компы поставили и они грязью людей давшим им жить обливают
Відповісти
Відповісти
цирк))) я б хотів бачити ветеранів УПА, які у молитві згадують світлу пам'ять загинувших українців, а не цих рабів з комуністичною символікою і клоунів в формі нквд... одним словом цирк
Відповісти
Піар комуняцької партії) та путінської стрічки на чолі з регіАНАЛОМ клімчуком!!! І Ви хочете жити в цивілізованому світі?
Відповісти
Це повернення до СРСР
Відповісти
Більше схоже до феодально-кріпосного ладу (((
Відповісти
Поважаю і памятаю справжніш ветеранів Червоної Армії та ветеранів УПА які захищати Україну, рідний край, рідну домівку, а не звірів чекістів НКВД та Комуно-Фашистів які знищували українців... Вічна память.
Відповісти
Подивіться спочатку скільки людей ходить 9 травня і скільки бандерлоги збирають?! Цім все сказано, а далі ла-ла бла-бла-тополя...!:)
Відповісти
Вам свято з піснями бухлом і стічками а в світі люди згадують і памятають скільки загинуло невиних людей двох толітарних режимів....
Відповісти
октябрь святкувати.скоро почнете,всєм міром всєй страной!вихідний як в бссср буде і водочкі повод хлєбнуть.цим все сказано.живи просто-думай мало.як раньше.хай за тебе брігадір та парторг думають,а тобі аби стабільность та сінца..овса по святах..так тримати червона волинь!
Відповісти
eone83 - молодець!!!
Відповісти
Да здравствуєт 9 мая - день пабєди Калими над Бухєнвальдом
Відповісти
Значковий - поразка Ліпін!:)
Відповісти
Игорь Тальков

Покажите мне такую страну, где славят тирана
Где победу в войне над собой отмечает народ
Покажите мне такую страну, где каждый обманут
Где назад - означает вперед, и наоборот
Не вращайте глобус, вы не найдете
На планете Земля стран таких не отыскать
Кроме той роковой, в которой вы все не живете
Не живете, потому что нельзя это жизнью назвать
Покажите мне такую страну, где заколочены храмы
Где священник скрывает под рясой КГБ-шный погон
Покажите мне такую страну, где блаженствуют хамы
И правители грабят казну, попирая закон
Не вращайте глобус, вы не найдете
На планете Земля стран таких не отыскать
Кроме той роковой, в которой вы все не живете
Не живете, потому что нельзя это жизнью назвать
Покажите мне такую страну, где детей заражают
Где солдат заставляют стрелять в женщин и стариков
Покажите мне такую страну, где святых унижают
Где герои, ветераны войны живут хуже рабов
Не вращайте глобус, вы не найдете
На планете Земля стран таких не отыскать
Кроме той роковой, в которой вы все не живете
Не живете, потому что нельзя это жизнью назвать
Не живете. Нельзя это жизнью назвать
Відповісти
куба, китай, північна корея і т.д
Відповісти
ВОВ

Так вот она, ваша победа!

А. Галич

И было так: четыре года
В грязи, в крови, в огне пальбы

Рабы сражались за свободу,
Не зная, что они - рабы.

А впрочем - зная. Вой снарядов
И взрывы бомб не так страшны,
Как меткий взгляд заградотрядов,
В тебя упертый со спины.

И было ведомо солдатам,
Из дома вырванным войной,
Что города берутся - к датам.
А потому - любой ценой.

Не пасовал пред вражьим станом,
Но опускал покорно взор
Пред особистом-капитаном
Отважный боевой майор.
И генералам, осужденным
В конце тридцатых без вины,
А после вдруг освобожденным
Хозяином для нужд войны,
Не знать, конечно, было б странно,
Имея даже штат и штаб,
Что раб, по прихоти тирана
Возвышенный - все тот же раб.

Так значит, ведали. И все же,
Себя и прочих не щадя,
Сражались, лезли вон из кожи,
Спасая задницу вождя.

Снося бездарность поражений,
Где миллионы гибли зря,
А вышедшим из окружений
Светил расстрел иль лагеря,
Безропотно терпя такое,
Чего б терпеть не стали псы,
Чтоб вождь рябой с сухой рукою
Лукаво щерился в усы.

Зачем, зачем, чего же ради -
Чтоб говорить бояться вслух?
Чтоб в полумертвом Ленинграде
От ожиренья Жданов пух?

Чтоб в нищих селах, все отдавших,
Впрягались женщины в ярмо?
Чтоб детям без вести пропавших
Носить предателей клеймо?

Ах, если б это было просто -
В той бойне выбрать верный флаг!
Но нет, идеи Холокоста
Ничуть не лучше, чем ГУЛАГ.

У тех - все то же было рабство,
А не пропагандистский рай.
Свобода, равенство и братство...
Свободный труд. Arbeit macht frei.

И неизменны возраженья,
Что, дескать, основная часть
Из воевавших шла в сраженья
Не за советскую-де власть,
Мол, защищали не колхозы
И кровопийцу-подлеца,
А дом, семью и три березы,
Посаженных рукой отца...

Но отчего же половодьем
Вослед победе в той войне
Война со сталинским отродьем
Не прокатилась по стране?

Садили в небеса патроны,
Бурлил ликующий поток,
Но вскоре - новые вагоны
Везли их дальше на восток.

И те, кого вела отвага,
Кто встал стеною у Москвы -
За проволоками ГУЛАГа
Поднять не смели головы.

Победа... Сделал дело - в стойло!
Свобода... Северная даль.
Сорокаградусное пойло,
Из меди крашеной медаль.

Когда б и впрямь они парадом
Освободителей прошли,
То в грязь со свастиками рядом
И звезды б красные легли.

Пусть обуха не сломишь плетью,
Однако армия - не плеть!
Тому назад уж полстолетья
Режим кровавый мог истлеть.

И все ж пришел конец запретам,
Но, те же лозунги крича,
Плетется дряхлый раб с портретом
Того же горца-усача.

Он страшно недоволен строем,
Трехцветным флагом и гербом...
Раб тоже может быть героем,
Но все ж останется рабом.

И что ж мы празднуем в угоду
Им всем девятого числа?
Тот выиграл, кто обрел свободу.
Ну что же, Дойчланд - обрела.

А нас свобода только дразнит,
А мы - столетьями в плену...
На нашей улице - не праздник.
Мы проиграли ту войну.

9 мая 2002 Москва
Відповісти
а що ще міг написати жид галіч? тільки обісрати.
Відповісти
а що ще міг написати жид налич? тільки обісрати.
Відповісти
Галич, псевдоним, настоящее имя Александр Гинзбург родился 19 октября 1918 года в Екатеринославе (сейчас Днепропетровск) в интеллигентной еврейской семье. Отец — Арон Самойлович Гинзбург, экономист; мать — Фейга (Фанни, Фаина) Борисовна Векслер, работала в консерватории[1]. Дед, Самуил Гинзбург, был известным в городе педиатром; дядя — литературовед Лев Самойлович Гинзбург.
Відповісти
А Тальков також - жид, і Стус. і - Симоненко?
І взагалі. хто проти совітів, той бандерівський жид
Відповісти
а що такє совітів?
гулаги створив сталін - грузин, ОГПУ (потім перетворилось в НКВД, КДБ) очолив жид яцек іосіфович (прізвисько дзержинський), після нього жид МЕНЖИНСКИЙ Вячеслав Рудольфович, наступним був жид ИЕГОДА Енон Гершонович ( ЯГОДА Генрих Григорьевич), далі ЕЖОВ Николай Иванович, росіянин, ну і найбільш відома постать БЕРИЯ Лаврентий Павлович, грузин.
отже, репресії очолювали та проводили і наказували у період з 1918 по 1953 р два грузини, три жида і один росіянин.
а претензії до російського народу! це властиво українцям, навіть приказка така є, хто всрався? невістка, бо пальто її вісить.
вчіть історію, бо совєтський народ і лаврентій берія - то різні речі.
Відповісти
Совіти - нація над націями.
Відповісти
ну просто змістовна відповідь.
це до речі ідеї нацизму так звучать, верховенство однієї нації над усіма.
щось не з тої опери співаєте.
Відповісти
Якби не було Перемоги, то ці савури, воланди, міреки і дмитрики, які залишають тут за собою шлейф смороду, ніколи б не народились, позаяк в Гітлера були плани знищувати і каструвати славян. Ото ж, повторююсь, цими савурами і воландами їхня мама просто попісяла б на кропиву і не стала б мамою. Виродків значно менше, їх - одиниці, а 98% людей знають, що таке Перемога. З святом Перемоги, з святом весни, з святом квітів! Щастя і здоровя ветеранам і усім, хто виніс на своїх плечах тяготи війни! Вічна память нашим дідам і батькам, які повернулись і не повернулись з цієї кривавої бойні!
Відповісти
В парку на вулиці Потебні є скромний пам"ятник розстріляним 10 тисячам українських дівчат концтабору Шталюппен. Вони були розстріляні совєтскімі воінамі асвабадітєлямі за те що, на думку червоних виродків, співробітничали з фашистами (були проститутками). Червона сволото, пом"яніть і цих нещасних...
Відповісти
джерела про подію вкажете?
Відповісти
Лучани одужують - вчора в місті і в парку бачив тільки декілька муднів з колорадськими стрічками.
Відповісти
Ти на фото погано дивишься мудняк!:) Червоно-чорне очі заліпило? Ну йди до РАГСу там вам тої побитої площадочки з купою цементу вистачить, а на більше і не заслужили!!!
Відповісти
Завтра кремль скаже по зомбо-ящику одівати стрічки зі свастикою, і вони будуть одівати бо всі носять! Вони нецікавляться що та георгієвська стрічка означає і звідки вона пішла) Не будьте телятами, а пастух у Вас Яник прокремлівський..... Шкода що за 22 роки в країні нічого незмінюється, можливо вам це све подобається тому Ви нічого незмінюєте.....
Відповісти
варто нагадати, що у 2004р повсталався україна, бо юди хтіли щось змінити, навіть змінили саме головне - ВЛАДУ!
прийшли патріоти. такі самі злодюги, як попередники, накрали, людей кинули, кожен на себе почав тягнути і все, кінчилось, схавали вас.
тому сьогодні люди не вірять владі, не вірять опозиції, не вірять нікому.
хто винен, що втратили шанс і довіру?
а головний бджоляр планети тихо сидить, державну пенсію отримує, преференції і льготи за що? за зраду. почніть з себе.
Відповісти
тоді топчись на місці і не скіглі....
Відповісти
ой насмішив, скиглить юля у тюрмі, бо любий друг її здав.
Відповісти
вона якраз пормірковано савєтска тоже.як і ви
Відповісти
що це вже для вас символ визвольного руху, суперлідер опозиції, головна голова триголового союзу, але чому вона за гратами? янукович посадив?
ні, її зрадив аж сам президент (правда вже бувший), який зараз відсижується, мед їсть, і навіть не намагається вийти з яценюком, клічком, тягнибоком щоб щось зробити.
хоча всі вважали його самим українським українцем, а на повірку звичайний запроданець.
Відповісти
мед так спокійно їсть.ще премєром скоро буде.як той при ньому.а що тут зробити можна ти сама знаєш.все решту суд скасує..ганя часто про таке тоже говорить..ух яка ти тоже ганя-тереза..
Відповісти
мав би сало їсти ще показово, він же обличчя нації!
Відповісти
Перестаньте бути бидлом, викиньте з голів Комунізм, живіть та творіть щось хороше для своєї держави України, а нетопчетесь на місці. Два терани комунізму та нацизму зробили велике зло. А Ви робите з цього свято на костях мертвих.
Відповісти
Дарма ви це все... війна - це велике лихо, а ви тут розводите демагогію: свято, не свято..для тих, хто воював, перемога - це свято і хай так буде, ви хто такі, щоб принижувати цінності інших людей? Історія ж завжди була, є і буде суб'єктивною і пишуть її ті, хто при владі.
Була я на цьому святкуванні: про можновладців і церковників говорити не буду (і так вже багато сказано), але наші люди мене вразили своєю культурою: ходили по газонам, ломали насадження, штовханина, ледь на голови дітям не наступали, такий собі броунівський рух без цілі, але ж ціллю мало бути вшанування загиблих у тій страшній війні? Ба ні, просто прогулянка у погожий день..шкода, дуже шкода.
Відповісти