Патрульні розповіли, як у Луцьку шукали 4-річного хлопчика

Патрульні розповіли, як у Луцьку шукали 4-річного хлопчика
Патрульний поліцейський 4 роти Роман розповів, як тривали пошуки 4-річного Олександра, який раптово зник з дитячого майданчика у Луцьку, увечері 17 серпня.

Повідомлення про зникнення 4-річного хлопчика екіпажі отримали близько 21 години, – пишуть на сайті патрульної поліції Волині у Facebook.

Стурбована мати розповіла, що гуляла з сином у дворах проспекту Соборності, аж раптом втратила його з поля зору. Розповіла правоохоронцям, що той любить машини, тож міг заблукати поміж припаркованих автомобілів, але, разом з тим, боїться темряви, тож знайти його потрібно якнайшвидше

На місце одразу прибули 2 екіпажі патрульних. Робили все направду дуже швидко: опитували перехожих, передали орієнтування таксистам та наряду Самооборони, навіть залучили інших дітей на пошуки хлопчика, які радо відгукнулись допомогти.

«Оглядали сантиметр за сантиметром, заглядали в кожен під’їзд, розуміючи, що все потрібно робити оперативно», - розповів патрульний Роман.

Менш, ніж за годину, охорона одного з торгово-розважальних центрів повідомила, що помітила на камерах спостереження дитину, яка підходила по орієнтуванню. Командир з матір’ю негайно прибули туди, де в дитячій зоні виявили цілим і неушкодженим хлопця.

«Здавалося, що ми поставили «на вуха» півміста. Та й загалом, для мене вся ця подія пробігла, як одна мить. Думали лише про одне: якнайшвидше знайти дитину», – так емоційно розповідає про виклик учорашнього вечора патрульний поліцейський 4 роти Роман.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумніваюся,що після цього випадку,мама скаже,що в нас нема поліції,і вони нічого не роблять.Молодці.
Відповісти
Останні новини
Патрульні розповіли, як у Луцьку шукали 4-річного хлопчика
18 серпень, 2019, 11:20