Волинський монастир УПЦ (МП) будуватиме каплицю та інші споруди

Волинський монастир УПЦ (МП) будуватиме каплицю та інші споруди
У селі Старий Чорторийськ Маневицького району запланували нове будівництво комплексу споруд.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва комплексу будівель релігійної організації (каплиці, гуртожитку, господарських споруд) на улиці Сокола, 54 у селі Старий Чорторийськ Маневицького району затвердили наказом сектору містобудування та архітектури Маневицької РДА від 12 серпня, - пишуть Волинські Новини.

Замовником виступає Хресто-Воздвиженський Чарторийський чоловічий монастир Волинської єпархії УПЦ МП.

Так, цільове призначення земельної ділянки – землі житлової та громадської забудови, секція для будівництва та обслуговування культової споруди (каплиці), гуртожитку, господарських будівель і споруд, відповідає детальному плану території, затвердженому рішенням Старочорторийської сільради від 22 грудня 2018 року.

Умовна висотність будівель – не більше двох поверхів, висота будівлі гуртожитку – 10 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 33,33%. Під час проектування зобов’язані враховувати побутові та протипожежні розриви від існуючих і запроектованих будівель та споруд, від проектованого об’єкта (каплиці) до червоних ліній – 5,6 метра. Проектування дозволили здійснювати на узгодженій з власниками інженерних мереж топогеодезичній основі з дотриманням вимог державних будівельних норм та положень детального плану території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бог в поміч!
Відповісти