Опублікували відео аварії, яка сталася під Луцьком

Опублікували відео аварії, яка сталася під Луцьком
З’явилося відео аварії, яка сталася ввечері 16 серпня у селі Зміїнець Луцького району на перехресті вулиць Луцької та Першотравневої.

Відео опублікувала Княгининівська сільська рада на Youtube

Так, водій автомобіля ВАЗ почав повертати, увімкнувши сигнал повороту за 20 метрів до здійснення маневру.

Тим часом позаду на великій швидкості рухався автомобіль Volkswagen на польській реєстрації. Нехтуючи ПДР у населеному пункті, водій почав здійснювати обгін, не зважаючи на пішохідні переходи та суцільну смугу.

У результаті він врізався у бокову частину легкового авто. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

Як стверджували свідки події, водій Volkswagen не мав з собою документів на авто, тому благав водія домовитися на місці без поліції і судової тяганини, та розрахувавшись з водієм автомобіля ВАЗ, поїхав у напрямку с. Милуші.

«На перехресті, на якому сталося ДТП, є хороше освітлення, а головне відеокамери, встановлені Княгининівською ОТГ, тому на них однозначно було добре видно момент зіткнення автівок», – кажуть очевидці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На відео, можливо, не сильно видно, але і "Жигуль" повертав не бездоганно, як на мене.
Відповісти
Поворот теж не був включений
Відповісти
Мо я сліпий, мо хтось дурний, але зобачте як файно видно мигання аварійки Фольксваґена... А миґотіння повороту жигуля шось ГЕТЬ НЕМА. Бо він не увімкнений.
Отож, винні обоє. Жигуль - дурне чмо, що не думає про задніх летючих, а фольц дурне гоняво, що не в курсі які буваю чмошніки, що повертають без поворотника, тому й не слід обганяти чмошніків у районі перехресть і поворотів ліворуч. Коротше на Фольці новачок, не зорієнтувався, краще б тупо гальмував по прямій спаливши ґуму. ну і обгін зправа теж непоганий варіант, як виняток.
Відповісти
бляжер порушив ПДР: швидкісний режим в населеному пункті.
На перехрестях обгін заборонений.Тим паче що там рух по смугах.Якого хера він взагалі так неадекватно себе вів і почав обганяти автівку яка увімкнула лівий покажчик повороту і повертала? Мав би зправа її обїхати. Неуважний.
Відповісти
Обоє рябоє. Одне поворотніка і не думало вмикати бо різало поворота, не ввімкнуло аварійну сигналізацію і в кінці ролика вимкнуло габарити, акамулятора берегло. Друге гнало по населенному пункті і не проаналізувало дорожню обстановку. Розгубилося та на справлення аварійної ситуації забракло навиків водіння авто.
Відповісти