День Перемоги: у Тернополі свободівці побилися з беркутівцями. ФОТО. ВІДЕО

День Перемоги: у Тернополі свободівці побилися з беркутівцями. ФОТО. ВІДЕО
У Тернополі в Парку слави під час акції прихильників Комуністичної партії України "Парад переможців" сталося зіткнення між правоохоронцями та народними депутатами від ВО "Свобода".

"Свободівці" заблокували прохід комуністів до Вічного вогню, пише ТСН.

Коли міліціонери захотіли розігнати націоналістів, вони почали давати відсіч.

В результаті один з народних депутатів від "Свободи" почав бити по касці бійця спецпідрозділу. Почалося зіткнення, під час якого депутат отримав забої на обличчі, на ньому повністю порвали сорочку.

Кількох людей, які перешкоджали руху колони комуністів, правоохоронці посадили в автозаки.

Комуністи провели свій захід біля Вічного вогню, а потім під скандування "Ганьба!" Залишили Парк Слави в оточенні великої кількості правоохоронців. По дорозі невідомі кинули в них димову шашку.

Фото із сайту 20minut.ua



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 86
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И это народные депутаты.ГНАТЬ этих нацистов с ВЕРХОВНОЙ РАДЫ.ДО каких пор эти ублюдки будут нам всем диктовать правила поведения В Германии чтут память погибших Советских солдат ,а эти твари ,что делают...Свободовцы это зверьё которое нужно остановить пока не позно.
Відповісти
В Німеччині також поважають рідну мову, на відміну від вас.
А свободівці в даному випадку захищають позицію місцевих жителів, які щиро ненавидять комунізм у будь-якому прояві. А вам би не завадило прочитати чим націоналізм відрізняється від нацизму і не звинувалувати безпідставно людей
Відповісти
Шановний Student17!Ви за всіх місцевих жителів не підписуйтесь.Я і мої друзі студенти не підтримують "Свободу".Я була в Європі,там такої дурості ніхто не робить.Хоуть люди святкувати,їм ніхто не заважає.А те шо ми бачимо на фото лише доводить,що свободівці деградують.А що візьмеш з людей,яким і вірити нема у що:)Бандера ж був шісткою німців.У Львові в 1934 році за його наказом вбили директора единої у місті української гімнації яку з великими труднощами відкрили бо поляки забороняли.За це цю тварюку прокляв сам митрополит Шептицкий.А вбив,бо українці як він вважав повинні бути тупими неуками,так їми легше управляти.І до реі це вам би не завадило прочитати чим націоналізм відрізняється від нацизму,а особливо прочитайте що таке радикальний націоналізм:)
Відповісти
Шановна Яна, я не писав, що місцеві жителі поголовно підтримують політ. партію "Свобода", а написав, що жителі Тернопільщини ненавидять комунізм (ну звичайно, що є винятки). Маєте, що заперечити щодо цього? Чи вони через сильну місцеву любов під охороною ходять????
Щодо Європи, то це дискусійне запитання, "була в Європі" - це дуже невизначено сказали. Жила там, відпочивала, працювала, навчалася? Половина країна закордоном була, але це не значить, що в курсі їхніх проблем. Ну і там влада намагається не допустити провокаційних заходів, щоб не отримати проблем, у нас же навпаки. Львів двохрічної давності нічого не вчить, хоча можливо навпаки - все згідно задуманого.
Стосовно Бандери, то уточніть будь-ласка наскільки ви були близько з ним знайомі, що може твердо стверджувати, що він про кого думав. Якщо ви з ним знайомі по радянській літературі, то ми тоді напевне по різному дивимося на цей світ. А вас не дивує, що його прославляє той народ, який, згідно вашого погляду на історію, найбільше страждав від нього, а ненавидять його ті, які про нього знають лише з радянської пропаганди??
Відповісти
цікаво, а якщо комусь не подобаються акції своботи, то теж можна їм дорогу перекрити, не пускати, не дозволяти?
з себе почніть, в луцьку мирно пройшли, мирно пішли, і всі лишились при своїх інтересах, а головне - не було того дитячого садочку із дорослих дядьок, то моя вулиця не дам по ній іти.
всі смертні і всі ляжуть у землю, якої б віри ти не був чи політичних поглядів, тільки комусь на могилу принесуть квіти, а комусь плюнуть.
Відповісти
Ну фактично влада так і робила у Харкові - перекривала дорогу, не пускала. Тільки у Харкові - це позиція влади, а у Тернополі - позиція народу. Відчуваєте різницю???
Відповісти
не відчуваю, бо в харкові ВЛАДА проти нараду, а в тернополі ОДНА ЧАТИНА НАРОДУ ПРОТИ ДРУГОЇ ЧАСТИНИ НАРОДУ, в колонні йшли пенсіонери, а не яник, азаров чи табачник.
тому якщо народ (свобода) робить акцію, інший народ (ветерани) їх по голові не б'ють.
а так як наперед відомо, що буде бійка, менти охороняли прядок.
Відповісти
"А так як наперед відомо, що буде бійка", то навіщо провокувати цю бійку? Невже ви думаєте, що людям, які справді воювали у ІІ світовій війні, зараз до мітингів. Чи можливо це 80-90 літні дідусі волочили червоні прапори? А от залишкам комуністичних фанатиків показатися треба.
Відповісти
провокаторами були особи, що протизаконно перекрили рух до певного місця мирному зібранню громадян.
чого не дати людям висловити і своє ставлення, своє бачення, вони так само мають на це право.
не всі люди поділяють вашу думку та ідеологію, про те це не означає, що їх треба бити чи їм перешкоджати.
Відповісти
На рахунок хто був провокатором, то я би з Вами не погодився. Зрозуміло ж, що в колоні не ветерани, зрозуміло, що місцеве населення, цього не схвалить. Ну очевидно ж??? Я не підтримую силові дії. Але це ж явно схоже на слебенький сіквел двохрічної давності вистави у Львові. Як на мене, то залишки України тримаються саме на цих непокорених душах Галичини. Без їх супротиву ми бу уже давно стали Малоросією.
Відповісти
а хто в колонні? це не люди? в них не може бути своєї думки, свого бачення, свого самовираження?
вас влади спеціально провокує, ділить за політознаками, щоб ви були роздроблені і вами легко маніпулювати, що і відбувається.
Відповісти
так поважають рідну державу,що кидають димові шашки у колону ветеранів,не дають проходу ветеранам. Сволота є сволота.Сволотівці то нащадки фашиських холуїв....
Відповісти
Там одні енкаведисти гранату туди потрібно було кинути
Відповісти
так само можна сказати про вас, може ви нащадки поліцаїв і кинути треба вам гранату?
Відповісти
Можете навести точні цифри щодо присутності саме учасників ІІ світової війни, а не "незрозумілих" осіб у колоні????
Відповісти
чому незрозумілих осіб? вони, на відміну від нападників, обличчя мадичними масками не закривали.
Відповісти
відсвяткуйте одне з тих замічатєльних свят хоть у польщі.хоть під приводом солідарності з якимось там "поціновувачами боротьби с фашизмом".то буде уроком вам..а тут черлядям всякий брєд втирати то таке..ви й про тих бандерівців більше знаєте чим вони самі..одна проблема легше було без них про них розказувати..так само та європа в вас якась фантазійно-красновата..криві зеркала...
Відповісти
звіриною на Україні є ті,хто розмовляє мовою звіра.
Відповісти
Не то вы делаете ,земляки. Лучше спросите у всех депутатов,почему вся Западная Украина ,в т.ч. и Тернопольская область за границей. Мы практически дотационная область. А выхватка только на раку депутатам. Хватит бороться с призраками. Подумайте об экономике краю. С праздником.
Відповісти
дотаціониє ми всєгда.спасібо за хлєб.і за мір во всєм мірє.давайтє засучім рукава і в шахти королєвской і другіх гаспод.нефіг па заграніцам.дотіровалі ми паслєдній раз кіпр.тамошній пасол гаваріл что всєго украінскіх. 14,5 млрд застряло.часть вивесті успелі кудато.спасібо тєбє кароль за хлєб..вастановім братство савєтскіх народов!
Відповісти
"Хворь" ти не розумна найбільш"дотаціонними" є Донецька обл. це ти можеш почерпнути з офіційної статистики. А що до заробітчан то по даним держстату України за останніх пів-року заробітчани переказали додому 14,3 млрд Євро, а наші металурги продали продукції на експорт 13,1 млрд Долларів США. Так що перед тим як щось "ляпати" хоч в офіційну стасистику подивись(і такі дані подані незважаючи на те як ПР любить їх прикрашати). А за кордон люди їдуть з західної України, тому що більш кмітливі ніж на сході чи півдні де людей постійно заганяли на роботу, а коли таке зкінчилось то вони і сіли на дупу.
Відповісти
Павло,а ну зкинь мені ссилоку де ти цю бредятину вичитав.Ти ще свободівські листівки прочитай,там і не те написано.А знаєш чому,бо я сам для таких як ти дебілів їх пишу на прохання босів.Як вони вважають,чим тупішими ви будете,тим краще.І я бачу шо мій труд працює.Ми вже потихеньку вас зробили продажними і тупими,а скоро ще один проект на прохання Тягнибока запустимо.Почекайте кінця літа.Ви ще самі гроші і майно потихеньку будете нам в "Свободу" зносити.І героїв вам нових вже створили,тупих-тупих.А навіщо вам розумні,як вважає Олег ви ж тупа масса:)))
Відповісти
Йолупе напиши свою електронку і я тобі офіційний документ з ради скину, по дотаціям Волинська, Львівська, Тернопільська, Франківська, Рівненнська області з розрахунку на людину мають від 50-60 грн, а Донецька, Луганська, Запоріжська, Харківська від 180-250 на людину!
Відповісти
ти сину їсиш.тобі працювати треба.ті дебіли з тих за бумажкі приватизованих підприємств що і ложать в той бюджет то зразу помноженим забирають.стара тема.путлєр зараз розкручує про якесь там економічне чудо азійських союзів.тут крах системи савєтскої і там крах."вєчна криза" в дорогих машинах та дворцах.
Відповісти
Згідно твого тексту відразу помітно обмежену, "тупу" і "дебільну" як ти сам висловлюєшся людину. А на рахунок статистики і ссилок я ясно вказав джерело поданої інформації яку ти "недолугий дятле" пишеш, як раз не для "Свободи", а виходить для ПР і Держкомстату. І до чого ти дурню дану політ силу приписав, відразу помітно звідки ратиці твої ростуть. "камсамолєць" ти не дороблений.
Відповісти
А на рахунок того що ти когось для когось створюєш, то ти себе спочатку "створи" , а тоді берись за когось. А то ти так пусте місце яке випускає неприємний запах.
Відповісти
Слава Богу, що в Луцьку такої ганьби не було.
Влаштовувати бійки на кладовищі - це вершина аморальності.
Ото вам піар на костях.
Був колись в Тернополі проїздом. Ну що скажеш, автовокзал засраний. Головне мер з партії Свобода.
Відповісти
Ну як на мене, то Тернопіль більш охайне і затишне місто, ніж Луцьк, якщо мова йде про центр. А спальні райони - типовий совок у будь-якому місті колишнього "великого і могутнього"
Відповісти
А я сьгодні був в Тернополі.Як був автовокзал засраний так і залишився.І Луцьк набагато охайніший за Тернополь...
Відповісти
тернопільська обл. найбідніша за рівнем доходів у населення, просто цю бідність компенсовують пошуком ворога.
Відповісти
А тепер порівняйте села у цій "бідній області" з нашими полішуцькими задрипанмими селами, де вікна востаннє фарбували на похорон Брєжнєва.
А як Ви поясните мотиви львівян і прикарпатців (Ів.-Франківська обл.) у пошуку "ворога"??? Це досить заможні області, які в рівній міріз тернопільчанами відстоюють свою позицію???
Відповісти
ви в селах хоч буваєте?
хворобу не пояснюють, її лікують.
Відповісти
підкумна була хоч раз в селі на прикарпаті,львівщині,тернопільщині,буковині?хто був,чи проїзжав зрозуміє мене.менш совєта- більш краси та достатку.
Відповісти
а головною окрасою сучасних сіл є бар, швидше генделик, де спивається як правило не меньш як півсела, бо друга половина - штунди.
усюди були і багато що бачили, їздили такими шляхами, що і машину доводилось трактором тягнути, скоро ще поїду, пиши мило вишлю тобі репортаж.
Відповісти
те що держава творить не путай з простим.там хто що вкрав з тих хто не в пр вже давно сидить.а вишкі нафтові і дальше проходять.ти думаєш в львові можна окрему економіку мати будучи в складі донецькоїасср?чи там прокурора,мєнта,гб хтось назначає чи автодор..поцікався.тобто вони там крадуть вагонами?та федералізація україни і почалась з тих доріг.те що ти пишеш то для дрімучих лохів,але з другої сторни то і є виборець ваш..
Відповісти
хоча ти це не сприймешь, то щоб не було упередженності дивись тут
http://zakarpattya.net.ua/Special/106918-Skriabin-prezentuvav-novyi-klip-Ruina-VIDEO

Кліп на пісню «Руїна» залив на You Tube лідер «Скрябіна» Андрій Кузьменко. Всі кадри кліпу зняті були з машини протягом 4-годинної поїздки Кузьми за маршрутом Миколаїв - Калуш - Івано-Франківськ - Тернопіль - Кременець - Дубно - Луцьк.У кліпі демонструються розвалені будинки, розбиті дороги, знищені фасади будинків, жалюгідні зупинки і старенькі бабусі, які долають відстані між селами пішки.При цьому на Тернопільщині в кадр потрапили білборди з діючими нардепом і головою облдержадміністрації, на яких вони з посмішками вітають трудяг з Новим роком та Різдвом. Їх зображення в кліпі супроводжують рядки про те, що в нашій країні «на повну ногу живуть тільки одні депутати, а всі інші грають ролі у кіно про лохів».«Ми звикаємо до того, що оточує нас, а коли бачимо це на екрані - воно ШОКУЄ! Це - наша країна. Це - Ми з Вами! І, повірте, зі сторони ми виглядаємо страшно! І це всього - навсього 320 км із 150000 км шосейних доріг України. Ми пересувалися виключно ЦЕНТРАЛЬНИМИ ТРАСАМИ ! Уявіть собі, що робиться в стороні від них... », - коментує відзняте Кузьма.

Відповісти
родичі з КАЛУША.повір там як всюди є багаті є бідні.але основне чистота,охайність та набожність.може часом черезмірна.мови про пятидесятників підтримати не можу.там грекокатолиів найбільше.а Кузьма то відомий "прадюсер".то як тарас чорновіл..просто чим менше люди зомбовані радянською владою тим краще.а тобі навпаки простіше,хай бидло апе то все бидло..і топись втому згадуючи що вже всі топились..але не тяни других як хоч на зону..щоб нескучно було..тут ми не про областя пишем а про мислення.червоноскракість то вже давно ганьба в цивілізованих людей.радій що ти негірша за багатьох інших тут таких багато.то для вас основне.
Відповісти
тому калушу піпец вже пару років, як місцевий хімпром став, так всі на заробітки і подались, від гарного життя.
Відповісти
ти знаєш чій там завод?лукоіл і ще якась херня російсько-донбеська.і шо всім краснозадими тоді ти спокійно спати будеш!вастановим срану сруін!п...в БССР там вже один покращив до маразма.ти напевно з самого каменя пишеш,АБО З ТИХ СІЛ ДЕ ЖДУТЬ ЇДИ ТА ДОРІГ ВІД КОМУНИ.людина яка щось має чи чесно заробляє більше чим на їду не може бути комуністом..це сором ,страшний сором 2013 рік.подивіться як сусіди не в азійські живуть.поцікавтесь як вони вийшли з червоних шматок ,що таке люстрація,як вона в них пройшла.а просто посиорити ти можеш з коліжанкою про кабачкі чи чоловіків..це той рівень.
Відповісти
давно як при союзі всі гаспадарникі,всьо рішають,рішають,рішають і так років 70.нах..ту європу.за канструктивну апазіцію.за наташу!
Відповісти
http://censor.net.ua/photo_news/241322/baklajan_vasyan_rybas_novaya_estetika_na_kladbischah_v_donetske_fotoreportaj
Відповісти
прапори та стрічки під якими ваших дідів та прадідів розстрілювали не ганьба..роса божа.поліщуки гаспадарникі,гречкосії.що ти мелеш черлядь...
Відповісти
У вас словесний понос, ви не диветесьу суть питання. Челядь переважно ходить на мітиги, і вічно кричить ганьба. Тому що іншого робити не вміють. В класичній літературі, якщо ви крім листівок вмієте читати книжки, таке явище називають смердяковщиною.
Відповісти
Челядь переважно як стадо овець. Куди пастух (комуністична влада, олігархічно-бандитська влада) покаже, туди і сунуть стадом. А дехто відстоює свою позицію, свою країну, мову, память предків, а не пристосовуються до нового "пастуха"
Відповісти
Вшановують память предків бійками на кладовищі.
Ну прямо еліта нації.

Відповісти
нації нема.в вас радянський народ,таваріщ.
Відповісти
А ви мені не приписуйте. Теж мені монополіст.
Я не підтимую баранів, які на кладовищі в Світлий Пасхальний тиждень бійки влаштовують.
Відповісти
речені статті вказоно що і до чого.на кладовища з червоними прапорами віруючі люди прийшли щоб довести праве дєло сталіна.при якому тисячі священиків розстріляно було і російської церкви.кіріл-забил.а Симоненко на мітингу 1 травня в києві розказувава як вони будуть святити паску ,поруч були портрети леніна та сталіна.ось така новітня радянська доктрина.ви тоже ходите на кладовище з прапором окупаційного режиму?то рідне вас так воспітали в школі.то ви до овець належите.вівці і барани-основа стабільності та покращень певних людей.вам просто пофіг..а для свого значення тексти з телевізорів переказуєте..мол є така думка..
Відповісти
У вас рівень коментарів достойний газети "Вільна думка." Можете підпрацювувати...
Відповісти
По фото чітко видно, хто з бійцями прийшов, а в тексті зазначено, хто кого намагався розігнати.
Відповісти
суть питання?чого там з прапорами тими ходити?чого ви класик в польщах так інтелегентно не походите?скільки вам книжок треба щоб зрозуміти прєлєсті комуністичних ідеологій?скільки статистики?чи то не ваше?то емігранти привезли?скубаєте студентів за кишені а потім поучаєте?все вспіваєте.проффесор?друге фото знизу суть питання і не треба туди людей загиблих та ветеранів вставляти.не всі вони були з нквс.а ви проффесор,з рефлєксами радянськими боріться,всерівно прийдеться колись починати,хочите чи ні?що там сесії скоро..ручки чешуться...
Відповісти
Який професор? Я бачу у вас розвинута уява. Вибачте що розхвилював. Заспокойтесь можливо це не шизофренія. Просто пересиділи в інтернеті, перекоментувались..
Найкращий рецепт відійдіть від монітору і ляжте поспіть.
Відповісти
Коли аргументи закінчуються, починається маячня на сторонні теми
Відповісти
кремлядь,це сленг.якщо я напишу розгорнуто модеоатор видалить.
Відповісти
Як земля носить таких п...дарасів
Відповісти
Комуняцькі прапори це є прапори провокацій та зла, заборонити їх по всій території держави і буде порядок....
Відповісти
Ну шо нацики,пошипіли???А я зараз салют Перемоги дивлюся і з друзями за наших ветеранів пью.А ви і далі шипіть,бо шо вам ше залишається...А за вашого Бандеру думаю що ніхто пити не буде,бо за таких і пити бридко...Шістка Гітлера,це звучить гордо:)))Пам"ятаєте як жартома німці називали ОУН-УПА?"Щуряче військо":)
Відповісти
Раб сталінського комунізму звучить не менш гордо. Гордись і пий, що тобі ще залишається
Відповісти
Так бухати це круто, ветерани будуть гордитись тобою що ти за їх заливаєшся....
Відповісти
eone83 і Student17 а вам і випити нема за що.Хіба петеушники-голодранці свободівці вміють шось робити крім того що за 50 гривень з флагами пігати:)))Шипіть шипіть.А шо вам ше залишається:)
Відповісти
Ну з фото видно, у кого звичка за кг гречки з "Мир Труд Май" ходити не пропала. Та й пити - це звичка людей без майбутнього, тому і бажання пити за когось нема. А у вас цього не відняти.
P.S. А для ведення конструктивної розмови вам би не завадило навчитися не переходити на особисті безпідставні образи. У цій темі я залишив достатньо коментарів, але до "сам дибіл" ні разу не опустився.
P.P.S Пийте, пийте, що вам ще залишається, це щастя у вас не відняти ((
Відповісти
Яка може бути перемоги, якщо СРСР у війні втратив 27 млн. осіб(деякі дані 43млн)а НІмеччина 6 млн. То який салют яке це свято, це один із найбільших світових траурів. Хіба евреї святкують кінець Холокосту? Цей день треба відзначати з чорними стрічками і відповілними почестями щодо ветеранів. А на рахунок пью за здоровя наших ветеранів то це банальна маніпуляція, краще б ти сказав що ми з друзями влаштувалип марафонський забіг або велопробіг по невідомим бойомим місцем того часу і вшанував би вояків.(А полтаві велосипедисти саме так і зробили) А випити це найпростіше.
Відповісти
ну в'єтнам у війні проти американських окупантів втратив 1,1 млн людей, тоді як америкоси 50 тис.
хоча сама війна мала початок як громадянська (до цього підштовхують зараз україну).
але зе не заважає в'єтнамцям святкувати перемогу.
п.с. козаки полягли під берестечком, зазнавши поразки, про те ми що року про це згадуємо і відзначаємо, ні, не поразку, а ГЕРОЇЗМ!
не требо вузько мислити.
Відповісти
У кожного своє щастя. Для когось це пити.
Відповісти
Що вони празднують , непритомні люди?
Чим гордяться? Мільйонами згвалтованих німецьких жінок? Чи тим, що закидали німця трупами? Чи Зоєю Космодем*янською, що палила людям хати?
Чим ще може гордитися режим, для якого ніколи не мало цінності людське життя7
В такий день треба молитися за душі убієнних,просити Бога, щоб таке більше ніколи неповторилося.
А вони махають червоними шматами
Відповісти
Дивись у нас в Луцьку ніхто не бився, була панахида, молитва за загиблими. Все цивілізовано. Я не знаю хто там в Тернополі більш в голову копаний , але можна було на цвинтарі повести себе як нормальні цивілізовані люди.
Відповісти
просто тернопільсько свобода вважає, що існує дві думки стосовно цих подій - їхня перша, а друга неправильна. вони нікого не чують і чути не збираються.
Відповісти
всіх нквдстів з прапорами відповідними туди-то ваша слава,історія ваших перемог.а весь світ хай почекає поки ви думати начнете.грошей тільки б трохи позичили.на стабільніть дєнєг дай..такі толерантні?нє ,напрягати мозгами не привикли...кладєзь для різного роду економічних та політичних сект..спеціалісти по халуйству з особливим -радянським почуттям гідності.стрічки вам з лексуса того передали?
Відповісти
Партія Свобода - це справжня секта. Вони вважають що їх вчення це істина в останній інстанції. На будь які зауваження чи критику навішують на людину ярлик. Члени цієї політ секти вважають, що вони ніколи не помиляються. У своїй діяльності практикують бійки, поверхневу пропаганду, провокації.
Про якісь корисні справи майже не чутно.
А вождь Тягнибок правда їздить на самій українській машині Toyota Sequoya вартістю 720000 гривень...
Відповісти
тут свобода.для мене цивілізація це європи та америки.для вас-мішанка союзу з дорогою атрибутикою достатку,люстрація,звільнення від радянського тоталітарного устрою та спадщини перше що зробили там(де воно було).всі без винятку.а ви модернізуєте союз.совкі неповерхневі плодите.ждете месію якогось в туфлях з крокодила з тайними знанями який зробить чудо з економікою.це крах системи.економіка ваша колхозно комсомольська і залишилась.самі з собою пару людей щось вєчно ділять і все.так зручніше.і вам губкі надувати спокійніше,високоповажні барани.чуда не буде -крах системи савєтів всюди.а тягнибок не тягнибок,хай боксер з цього почне,чи донецькі..в вас фамілії та реклами,так простіше..
Відповісти
Будь-ласка наведіть факти, щоб дискусія не була голослівною
Відповісти
Нема бажання дискутувати.
Вище я написав те що думаю, і бачу.
Вступіть у партію Свобода і подискутуйте там з вождями і вождиками. Отримаєте інтелектуальне задоволення.


Відповісти
Я не маю бажання вступати в будь-яку політичну партію. Я дивлюся на цей світ широко відкритими очима, маю свою позицію щодо даного питання і відкритий щодо аргументів з Вашої сторони і маю задоволення щодо певних диспутів, що не опускаються, до "сам дурак". Тому прочитав би Вашу зважену думку. А "Вище я написав" на жаль підлягає під "сам дурак". Стосовно вартості машин дискусія цікава, але малорезультативна
Відповісти
сволота-партія підерастів.Слава ветеранам радянської армії,геть фашиських холуїв-сволотівців із України!!!!
Відповісти
Собаки гавкають, а караван іде!
Відповісти
Націоналіст,запамятай!Розумні люди стадом як свободівці не ходять.І назбиравши толпу як останні труси на поодиноких людей похилого віку не нападають.Мерзота вона і в Африці мерзота.А День Перемоги був,є і буде,як би вам недоумкам цього б не хотілося:)
Відповісти
Якщо мене пам'ять не зраджує, то це фішка комуністів мірятися розміром стада на 7.11, 1.05, 9.05.
Звичайно, що для когось цей день буде днем перемоги, а для когось днем нової окупації.
Куме, Ви можете пояснити принципову різницю між окупаційним режимом Гітлера і Сталіна
Відповісти
пояснюю, в планах гітлера було повне знищення населення на окупованих теріторіях крім найбільш сильних і здорових, яки мали ствти рабами і працювати на німецьку націю.
у сталіна був де що інший план. його цікавило збільшення території срср та поширення відповідного впливу. інакомислячих та заважаючих знищували.
але якраз сталін приліпив до україни закарпатську, львівську, ів-франківську, волинську, частину рівненьської, тернопільської, одеської областей.
так, на цих територіях всановилась радянська влада, але і утворилась нехай і радянська, але республіка україна. ці території успадкувала незалезна україна.
невже ви не бачите, як намагаються ці землі повернути собі румунія, угорщина, польща? українці для них такі самі окупанти їх земель. ширше дивіться.
Відповісти
так широко ще ганна герман вміє.старі байки розказуєш.кусочки історії висмикнуті.хвали ще памятники катерині та другим основатєлям..такі казки ще з 32 тут плітуть.ти що думаєш що ленін і лампочку ілліча заніс сюда,і босі тут до нього ходили..історія б стала якби не совєти..думай широко-на 20 каналів пр.хфантазіруй на заданий напрямок..
Відповісти
ще про фаріон згадай із лекцією дітям про їх імена.
в тебе конкретні аргументи і факти стосовно питання є? викладай чи флуди.
до дупи мені що герман, що фаріон, що інші. ти ще жінку майора мельниченка послухай, він їй стільки нарозказував мабуть, що вона не знає що з цим робити, з неї аж пре.
Відповісти
ніяких фактів.хай візьме підручник та й подивиться скільки України ВІДІЙШЛО пОЛЬЩІ,росії,молдавії і т.д.тут людині треба азбуку знати.а вона істориком пішла..якісь майори,ющенки,януки..хай вариться втій своїй каші..вибирає між двома трьома дурнями які на хвилі піврозпаду сссра попали в тиражовані особи..все привязується до родіни-страни савєтов.треба дивитись що другі втакій ситуації з своїми робили такими..діячами.світ поруч знами.світ не тєлік.не булоб совєтів був би тут і газ і освіта,і справжня незалежність.Бандера починав не з савєтів,все починалось з польської імперії,була збройна боротьба з угорщиною,чехією в свій час.окупант роздав куфаєчки з зірками та погнав в колхози і на заводи за їду.а ти своє я хоч на тому заробити.таких як ти і робили ватажками партії та комсомолу.неписьменна зграя з зачумляних люмпенованих громадян росії,яка вже на той ммомент всіх кращих перебила ринулась сюда..нести дурнуваті їдеї,а потім просто щоб на халяву їсти.ми всі комуністи-ви будете працювати а ми їсти.скажи любій людині від 65 років цю приказку-мало хто засміється,хіба що тобі подібний виродок який тоді з батогом стояв над людьми.
Відповісти
бо немає що навести.
якби було - вже піна би з рота йшла, фактами кидався.
Відповісти
історії часів з часів кучми-кубань,придністровя,лемківщина,холмщина там багато.вам навіть анна герман ваша частково про це під настрій при потребі часом говорить..як вийшло так що могилу Данила Галицького брати комуністо-поляки розкидали при владі "визволителів",всі церкви позносили.більше мільйона людей в рабство сюди перегнали,забрали все..і так по кожній приграничній території.це не твоя історія?це при кучмі та єльцині не ховалось.ти або дуже молодий гарячий п... або старий досвідчений провокатор.який тих молодших направляє на прості істини радянського алко-пофігізма..
Відповісти
якби на двох козаків не було по три гетьмана, то сьогодні би український народ не кормив би таку владу.
Відповісти
буде вже партії єдіной синок.і єдіного вождя.в тому проблема щоб як вова з дімой?в тебе комуністів 15%,30% пофігістів,овець баранів 25,небільше 20 адекватних.живи своїм розумом.поєднай дві півкулі-а потім стабільності та простоти шукай.
Відповісти
на тобі факт, а не фантазію:

У місті Берегово, що на Закарпатті, незабаром мають відбутися вибори міського голови. Один із кандидатів, Золтан Бабяк, хоче, щоб запрошення на вибори та самі бюлетні були надруковані угорською.
Оскільки в місті Берегово угорська мова має статус регіональної, пропозиція Бабяка може перетворитися в реальність.

скільки людей на закарпатті має паспорти громадян румінії і угорщини знаєшь?
Румунізація Буковини вже є беззаперечним фактом. У селах Чернівецької області румунській мові надають статусу регіональної. близько 5-10% буковинців (згідно з окремими даними, до 50 тисяч) мають в кишені по два паспорти – румунський та український.
якщо ще поляки таке зроблять - від львівської, волинської, рівненської областей може нічого не лишитись.
Відповісти
Останні новини
День Перемоги: у Тернополі свободівці побилися з беркутівцями. ФОТО. ВІДЕО
09 травень, 2013, 18:00