«Волинь» не здолала «Інтер»

«Волинь» не здолала «Інтер»
«Волинь» 28 січня провела свій перший спаринг другого тренувального збору в Туреччині: суперником лучан став «Інтер» з міста Баку.

Про це пише сайт ФК «Волинь».

«Інтер» наразі займає другу сходинку в чемпіонаті Азербайджану, відстаючи від лідируючого «Нефтчі» на один пункт.

До слова, в 2008 році головний тренер «Волині» Анатолій Дем'яненко тренував тамтешній «Нефтчі» і під його орудою виступав волинянин Олег Герасимюк.

У «Волині» в першу десятихвилинку гарну нагоду відкрити рахунок упустив Олексій Бабир, пробивши з кількох метрів повз ворота.

У свою чергу за інтерістів міг відзначитися грузинський легіонер Канделакі, але Віталій Неділько врятував свою команду у майже безнадійній ситуації.

Дві спроби вразити ворота суперника зробив і Олег Герасимюк, однак його ударам з метрів двадцяти забракло влучності.

Загалом гравці «Інтера» намагались більше контролювати м’яч, а лучани грали на контратаках.

У другій половині першого тайму гра вирівнялась. Чудовий момент втратив Ізворану, який після подачі кутового отримав скидку від партнера, однак з близької відстані не влучив у ворота.

По перерві гра продовжилася без особливих загострень і хоча гравцю азейбарджанського клубу вдалося відправити м’яч у сітку воріт «Волині», арбітр на центр поля вказувати не став, посміхаючись з 15-ти метрового офсайду, в якому перебував футболіст.

А потім команди обмінялись вже справжніми моментами: Романенко нейтралізував вихід суперника сам на сам, а м'яч після дальнього удару Кравченка вдарився у стійку воріт «Інтера».

У заключну п'ятнадцятихвилинку «Волинь» вже традиційно притисла своїх опонентів, і той же Кравченко тричі пробивав по воротах, однак дивовижну реакцію демонстрував кіпер суперника.

А ось найкращу нагоду забити переможний м’яч втратив Шумахер, який примудрився з семи метрів не влучити в порожні ворота.

У підсумку – безгольова нічия 0:0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» не здолала «Інтер»
29 січень, 2012, 15:30