Українські військові отримають премії до Дня Незалежності

Українські військові отримають премії до Дня Незалежності
Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що військові на День Незалежності отримають по 1-2 тисячі гривень премії.

Про це голова оборонного відомства повідомив на своїй сторінці в Facebook, - пише УНІАН.

Полторак зазначив, що підписав наказ про виплату грошової премії військовим Збройних Сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України.

"Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби, та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, та ті, що наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході - по 2 тисячі гривень", - заявив міністр.

А 9 липня президент Володимир Зеленський заявив, що замість параду на День Незалежності України держава виділить 300 млн грн на виплати премій військовослужбовцям. Військовий парад на День Незалежності в Києві не проходитиме вперше з 2014 року. 30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що на День Незалежності на Хрещатику в Києві замість військового параду відбудеться Хода гідності за участі військовослужбовців, ветеранів АТО, медики, вчителі, спортсмени, дипломати та волонтери. За його словами, у ході візьме участь Зеленський та керівництво держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
40 і 80 баксів. Овва! Ото премія! Служи, дурачок, получиш значок!
Відповісти