У волинському місті вантажівки відстежуватимуть за допомогою відеокамер

У волинському місті вантажівки відстежуватимуть за допомогою відеокамер
У Володимирі-Волинському існує проблема перевантаження великогабаритних автомобілів, які рухаються містом переважно в нічний час. Тому для її вирішення у міській раді запропонували встановити відеокамери.

Про це говорили сьогодні, 20 серпня, на щотижневій оперативній нараді керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Володимир-Волинської міськради під керівництвом міського голови Петра Саганюка, - йдеться на сайті міської ради.

Міський голова міста акцентував на проблемі перевантажених великогабаритних автомобілів, що рухаються Володимиром-Волинським переважно в нічний час, та запропонував простежувати їх рух за допомогою камер відеоспостереження, а за результатами моніторингу перевірити перевізників (власників фірм) і вирішити питання в правовому полі.

"Сьогодні перевантажені автомобілі рухаються вулицями безперешкодно, тому які б кошти не вкладали у ремонт пошкодженої дорожньої інфраструктури – результати будуть незадовільними, якщо не здійснюватиметься контроль за ними", - зауважив Петро Саганюк.

Зазначають, що саме великогабаритний транспорт є однією з основних причин руйнування доріг у Володимирі-Волинському. Відтак, у міській раді вживають заходів для вирішення цієї проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в шацьку до такого не додумаються.
Відповісти
Останні новини
У волинському місті вантажівки відстежуватимуть за допомогою відеокамер
20 серпень, 2019, 18:43