На Волині брат украв авто в сестри

На Волині брат украв авто в сестри
Мешканець Луцького району, погостювавши у сестри, вирішив вкрасти її авто.

Заява про крадіжку надійшла до чергової частини Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

28-річна мешканка району повідомила, що невідомий викрав із подвір’я її автомобіль.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні крадіжки до них у гості приїхав родич – брат постраждалої. Добре повечерявши та випивши спиртного, всі полягали спати, а коли господарі прокинулися, побачили, що із подвір’я зник автомобіль.

Крадієм виявився брат заявниці – 30-річний мешканець Луцького району.

«На момент затримання нетверезий чоловік знаходився в автомобілі із працюючим двигуном, – розповів заступник начальника ківерцівського райвідділу міліції Володимир Костанюк. – Для чого він викрав транспортний засіб, пояснити так і не зміг. Слід відзначити, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії».

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до пʼяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині брат украв авто в сестри
10 травень, 2013, 11:21