«Волинь» ‒ «Арсенал»: «дебют» старого-нового Кварцяного

«Волинь» ‒ «Арсенал»: «дебют» старого-нового Кварцяного
Матч між «хрестоносцями» та «канонірами» стане першим для Віталія Кварцяного після його повернення.

11 травня о 17:30 арбітр із Макіївки Олександр Іванов виведе на поле «Авангарду» гравців «Волині» та «Арсеналу», ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Це буде перший із трьох вирішальних поєдинків лучан за право зберегти прописку у Премʼєр-лізі і перший матч Віталія Кварцяного після третього повернення на тренерську лаву «Волині».

До слова, в рідних стінах «хрестоносці» приймали «канонірів» ще восени 2011 року, коли командою керував той таки Кварцяний. Тоді «Волинь» перемогла 1:0 (відзначився Гобер).

Власне, інтриги у цьому поєдинку буде вдосталь. Окрім «дебюту» старого-нового тренера та боротьби господарів за виживання це ‒ ще й можлива участь в матчі відразу чотирьох колишніх гравців «Волині»: В’ячеслава Шарпара, Олега Герасимюка, Олександра Романчука та Володимира Аржанова.

Відзначимо, що в обох колективах відсутні дискваліфіковані гравці. Віталій Кварцяний тиждень перед грою перевіряв своїх гравців, з’ясовуючи, хто з них найбільше готовий до боротьби за виживання, тому на поле у суботу вийде найбоєздатніший склад.

«Арсенал» проводить останній місяць у хорошому ігровому тонусі – «каноніри» не програють в останніх трьох матчах й потроху відійшли від зимового шоку, коли Юрію Бакалову довелося буквально по-новому створювати команду.

Статистика матчів між суперниками у Премʼєр-лізі приблизно однакова: у п’ятнадцяти матчах «Волинь» вигравала у п’яти, чотири рази грала у нічию та шість разів програвала. Водночас у Луцьку господарі виграли чотири із семи матчів. А у першому колі в Києві суперники зіграли доволі мляву нічию 1:1, забивши в останню десятихвилинку. «Волинь» виручив Овонікоко, зловивши захист «Арсеналу» на помилці після подачу від Сімініна.

Тож, перший травневий матч на «Авангарді» ‒ 11 травня о 17:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Арсенал»: «дебют» старого-нового Кварцяного
10 травень, 2013, 13:46