На Вінничині пʼяний чоловік збив на тротуарі двох дошкільнят. ФОТО

На Вінничині пʼяний чоловік збив на тротуарі двох дошкільнят. ФОТО
Аварія трапилася 8 травня у місті Жмеринка на Вінниччині.

Лікарі Вінницької обласної лікарні продовжують боротися за життя 3-річного хлопчика та 6-річної дівчинки, ‒ пише Gazeta.ua.

Своїм Opel Vectra 37-річний сусід на швидкості злетів з дороги. На тротуарі збив дітей, які проходили з матірʼю. Автомобіль протаранив паркан місцевих мешканців. Зупинився лише об черешню у дворі.

«Аварія сталась о пів на другу годину дня. Внаслідок автопригоди сестричка з братиком отримали черепно-мозкові травмами. Крім травми голови, у хлопчика лікарі діагностували перелом стегна. Винуватцем аварії виявився непрацюючий місцевий житель. Під час розвідування на вживання спиртних напоїв, зʼясувалося, що водій керував автівкою в нетверезому стані», ‒ розповів Володимир Мотичко начальник профілактичного відділу ДАІ Вінниччини.

Діти у важкому стані. З місця аварії дівчинку одразу транспортували у Вінницю. Її братику довелося викликати сан-авіацію, адже лікарі боялися, що дорогою організм дитини може не витримати.

«За фактом автопригоди слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такий злочин чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком до трьох років. Триває розслідування», ‒ додав Мотичко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За такий злочин чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком до трьох років. 

і усьо? мінімум 10.
хоча батько може здійснити власне правосуддя, переїхати цього сусіда своїм авто і бути у тверезому стані, що таке три роки?
Відповісти
Останні новини
На Волині знайшли гранати
10 травень, 2013, 15:54
На Вінничині пʼяний чоловік збив на тротуарі двох дошкільнят. ФОТО
10 травень, 2013, 15:23