Баталії довкола «Привозу»: працівники ринку звернулися до президента через порушення

Баталії довкола «Привозу»: працівники ринку звернулися до президента через порушення
Працівники ринку «Привіз» звернулися до Офісу президента та Державної архітектурної інспекції, аби ті дали висновки щодо дій ТОВ «Екопрод» стосовно використання земельної ділянки.

Про це йшлося у середу, 21 серпня, під час сесії Луцькради.

Член ініціативної групи від ринку «Привіз» Оксана Корнелюк заявила, що Олександр Башкаленко робить усе для того, аби ринок перестав існувати і цьому, за її словами, сприяє мерія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці «Привозу» судитимуться з Башкаленком

Працівники «Привозу» подали звернення до Офісу президента та архітектурної інспекції, але висновки ще не отримали.

«Те, що хочуть люди, і як вони вважають, вас це не цікавить. Міська рада не чує і не реагує. Тисячі людей залишаються без права на те, що вони хочуть. Нас посилають у суди чи ще щось», - обурилася жінка.

Депутат Павло Данильчук відзначив, що люди змушені торгувати просто з землі або в напівзруйнованих контейнерах. Він наголосив, що ділянку фактично не використовують за призначенням, тому договір із ТОВ «Екопрод» можна розривати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутати відмовилися вирішувати долю ринку «Привіз» у Луцьку, продавці блокують мерію. ВІДЕО

«Останній раз поліцейським розповіли про лист, який надійшов «Екопроду» від мерії. Мовляв, у міській раді погодили демонтаж контейнерів», - зауважив депутат. Однак в.о.мера Луцька Григорій Пустовіт сказав, що подібних листів не підписував.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди, не виставляйте себе дурнями ! Абсолютно не є компетенцією Oфісу Президента чи інспекції ДАБК давати якісь висновки про луцький базар. Запам'ятайте : то компетенція міської ради ! А потім суд ! А міська рада сьогодні дуже рада, шо стикнула вас лобами , стоїть збоку і єхидно хіхікає ! Беріть за барки міську раду !!!
Відповісти
Звертаємося до міської ради про знос незаконно встановлених кіосків Башкаленка і Смоленга біля залізничного вокзалу .Чого мовчить інспекція ДАБК і муніціпальна варта ? То вже пряме невиконання функціональних обов'язків і корупція !
Відповісти
Останні новини
Баталії довкола «Привозу»: працівники ринку звернулися до президента через порушення
21 серпень, 2019, 15:45