На змагання до Луцька приїхали кращі легкоатлети країни. ФОТО

На змагання до Луцька приїхали кращі легкоатлети країни. ФОТО
У Луцьку на стадіоні «Авангард» відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з легкої атлетики та чемпіонату України з бігу на 10 000 метрів.

Триденні змагання розпочалися у середу, 21 серпня.

Найкращі легкоатлети зі всієї України приїхали до Луцька, аби отримати омріяну «путівку» на Чемпіонат світу, який незабаром відбудеться у місті Доха – столиці Катару.

Привітати гостей прийшли місцеві представники влади – заступник голови Волинської обласної ради, голова регіонального олімпійського комітету Волинської області Роман Карп’юк, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин та президент федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк. Підтримати своїх вихованців прийшли також тренери легкоатлетів і їхні родини.

Спортсменам бажали успіхів і досягнення результатів. «Нехай переможе найсильніший», – зазначив Ігор Дмитришин.

Луцьк вкотре приймає світових легенд спорту і проводить у місті змагання найвищого рівня. Повідомили, що серед волинян, які боротимуться за перемогу будуть виступати двократні золоті призери Європейських Ігор, що відбувалися в Мінську – Данило Даниленко і Євген Гуцол, а також переможниця всесвітньої універсіади з метання молоту Ірина Климець.

Підтримати спортсменів легкоатлетичних баталій запрошують усіх охочих.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.