Ми повинні раз і назавжди заборонити радянську символіку, ‒ волинський нардеп

 Ми повинні раз і назавжди заборонити радянську символіку, ‒ волинський нардеп
Народний депутат від Волинської області Ігор Єремеєв стверджує, що політики спекулюють поняттям «перемога».

«9 травня – день великої перемоги людства над фашизмом. Це є незаперечним, історичним фактом. Але в сучасній Україні бездарні політики примудрилися перетворити цю історичну дату в політичну профанацію», ‒ пише політик у своєму блозі на Українській правді.

Зокрема, Єремеєв звертається до подій, що мали місце у Тернополі 9 травня.

«Дії, що відбулися вчора в Тернополі – доказ того, що тільки політики несуть відповідальність за те, що ветерани ВВВ під час акції комуністів «Парад переможців», змушені були рухатися в оточенні бійців «Беркуту», ‒ стверджує він.

«Чи розуміють сучасні комуністи, що вони спекулюють лозунгами і віком ветеранів, груди яких в орденах за дійсно пролиту кров?! Що саме вони – комуністи – знову змушують цих людей проштовхувати ідеологію, від якої відмовилось все прогресивне людство планети. Ідеологію, яка омита ріками крові мільйонів невинно загублених життів», ‒ зазначає нардеп.

«Є лише два варіанти, які здатні зупинити ці деструктивні процеси в нашому суспільстві. Перший ‒ політики мають зрозуміти всю хибність тактики, яка будується на антагоністичних настроях у суспільстві. Але цей варіант, на мою думку, з огляду на сучасний український політикум, є малоймовірним. Другий – ми повинні як це зробила сучасна Німеччина, раз і назавжди заборонити символіку та ідеологію, завдяки якій були знищені десятки мільйонів життів. І для сучасної України – це радянська символіка. Найголовніше – треба донести історичну правду молодому поколінню про те, що саме криється за цією ідеологією і що вона в собі несе», ‒ резюмує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у самого напевно в свідоцтві про народження написано - народився в УРСР і герб намальований. то що тепер робити? вважати тих хто народився до 08-1991 такими, що не народженні чи заборонити їм жити?
Відповісти
Теперішня влада та ПРеваншистів + КПУ-сталіністи,роблять все для того,щоб Україна щезла з лиця землі,а возродився СССР,НКВД...
Відповісти
Я би не стверджував так категорично. Вони лише стараються спекулювати на цьому. "щезла з лиця землі,а возродився СССР,НКВД" - такого вже не буде, а от влетіти під крило ВВ їм також не солодко. Ну а не підняти вчасно цю тему - грішне діло.
Відповісти
Хоть один з провладних політиків почав про це говорити відкрито!

Відповісти
Єремеєв складає враження адекватної і розумної людини. Патріот та успішний підприємець - приклад для наслідування.
Відповісти
Слушна думка
Відповісти
чекаю тебе, ігор, на шашлики , бо вилизую тобі все знизу до верху...
Відповісти
Заборонити все. Залишити тільки видельця...
Відповісти
заборонити і розстріляти всіх, хто був у владі або там є.
майно конфіскувати на користь держави.
повернути у державу підприємства за безцінь приватизовані аба вкрадені олігархами.
Відповісти
так приємно після шашлику сходити на унітаз разом з великим олігархом...
Відповісти
ЦЕ НЕЙМОВІРНО СМІЛИВА ЗАЯВА ЄРЕМЕЄВА! ПОВАГА ЙОМУ ЯК ПОЛІТИКУ І ЯК ЛЮДИНІ!
Відповісти
Хай так скаже у Києві а не тут. Це піар для виборців що робота ведеться і робиться
Відповісти
Як би в нашій державі панував закон,то пан Єремеєв вже давно би сидів на нарах.Може він не памятає,що продажного Литвина і його маріонетону партію багато років фінансував саме він.А комуністів забороняли в усіх країнах світу і що???Їхня ідеологія жила,живе і жити буде:)Бо олігархи бояться комуністів як черт ладану...
Відповісти
Як би у нас панував би закон, то пан Єремеєв би став щонайменше Президентом. А Симоненко и Мадама Мартинюк сиділи би на нарах. Комуняки вже давно стали найбільшими олігархами в нашій державі
Відповісти
Президентом???Єремеєв???Сімоненін,про таких недалеких людей як ти є хороша українська приказка: "Дурень-думкою радіє":)Ніколи олігарх не буде дбати про простих людей...
Відповісти
Давно потрібно було заборинити ці сатанинські зірки, смерть та голод, комуняцьку тряпку! Комуну в смітник!
Відповісти
Згодна,-неварто плутати загальнолюдську перемогу в 2й світовій і символіку радянсько-сталінського тоталітарного режиму, що винищував власний народ і українців у тому числі. Чому древній символ Сонця свастика маєбути забороненим,а недолугі серпи з молотами мають вважатися нашою гордісттю, незважаючи на численні звірства сталінізму?!
Відповісти
Останні новини
Ми повинні раз і назавжди заборонити радянську символіку, ‒ волинський нардеп
10 травень, 2013, 18:03