«Волинь» ‒ «Арсенал»: молодіжка лучан програла. ФОТО

«Волинь» ‒ «Арсенал»: молодіжка лучан програла. ФОТО
Молодіжка «Волині» не змогла обіграти суперників київського «Арсеналу».

Рахунок 0:1 не по грі, адже господарі увесь матч провели на половині поля «канонірів», атакували, але пропустивши нелогічний гол на початку матчу, програли, - повідомили у прес-службі клубу.

Перший нагоду для взяття воріт «Волинь» втратила на 5-й хвилині, коли простріл з лівого флангу завершував ударом з меж штрафного Щедрий, але м’яча заблокував захисник. Стартовий натиск господарів нічим не закінчився, а от гості, заробивши штрафного неподалік кутка карного майданчика, відкрили рахунок. Мостовий закрутив м’яча зі стандарту у бік воріт і той пірнув повз Воробея, який очікував, що на подачу відгукнуться оборонці – 0:1.

Пропущений гол активізував підопічних Олега Федюкова. Вони заробляли стандрати, фінтили, але до завершального удару справа так і не дійшла. Працездатністю у матчі запам’ятався Задерецький, утім, кілька його перспективних прострілів не зуміли належним чином замкнути партнери.

У другому таймі «Волинь» і зовсім притисла «Арсенал» до власних воріт, знову багато подавала з флангів, кутові, але практично усі гравці атаки господарів свої хороші нагоди змарнували. У підсумку – дуже прикра поразка 0:1.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Арсенал»: молодіжка лучан програла. ФОТО
11 травень, 2013, 09:37