У Кам'янці-Подільському ‒ весільна лихоманка. ВІДЕО

У Кам'янці-Подільському ‒ весільна лихоманка. ВІДЕО
У Кам'янці-Подільському розпочався фестиваль "Весільна фортеця", який триватиме три дні.

Усе, що буває на українському і не на українському весіллях, найоригінальніше вбрання для молодої, а головне - традиції та весільні обряди - покажуть у Кам'янці, - пише ТСН.

Розпочали з Параду наречених. У параді наречених скромність зайва. А оригінальність - визначальна.

Наприклад, до вінця наречена може приїхати на коні, або ж у вигляді тропічного метелика. Хто переможе в конкурсі молодих, той поїде до Парижа. Тому одна з наречених Марія прийшла із символом Парижа.



І лише єдиній Єлизаветі Коваль байдуже до призу, бо вона одна з учасниць проекту "Чотири весілля" на каналі "1+1" і вона мріє перемогти саме в телевізійному шоу. Максима та Лізу вже другий день знімають. Вона - баскетболістка, він - завзятий КВКівець. Одружені вже рік. На проекті "Чотири весілля" відзначають річницю.

На параді Ліза вбрана, як молода із сімдесятих. Їхнє весілля зніматимуть завтра у Старій Фортеці. Молодята справлятимуть весілля в українському стилі. Суперники ще не приїхали.

Завтра у Старій фортеці не лише зніматимуть шоу, а й покажуть весільні традиції різних регіонів України. Також нареченою буде і сама Стара Фортеця - її заради такої події прикрасять весільним вінком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Кам'янці-Подільському ‒ весільна лихоманка. ВІДЕО
11 травень, 2013, 10:12