Як у Луцьку відзначають День Державного Прапора України. ФОТО

Як у Луцьку відзначають День Державного Прапора України. ФОТО
У Луцьку 23 серпня напередодні 28-ї річниці Незалежності України проводяться заходи з нагоди Дня Державного Прапора України.

Свято зібрало чимало волинян на Київському майдані, біля пам`ятника борцям за волю та незалежність України, - інформує пресслужба Волинської ОДА.

У вишиванках, з квітами та національною символікою усі вони приєдналися до святкування. А родзинкою урочистостей став флешмоб від волинських талановитих дітей. Варто зауважити, що концепція «Діти - наше майбутнє» втілюється під час відзначення державних свят у всіх регіонах України за ініціативою президента Володимира Зеленського.

Тимчасово виконуючий обов`язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук, під час звернення до присутніх, наголосив, що День Державного Прапора - це свято усіх українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий героїчний, а часом і трагічний шлях.

Насамкінець присутні відпустили в небо жовто-блакитні повітряні кульки, аби стяг української волі, єдності та могутності гордо майорів над Батьківщиною.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.