Дебют Кварцяного не вдався: «Волинь» ‒ «Арсенал» 1:3. ФОТО. ВІДЕО

Дебют Кварцяного не вдався: «Волинь» ‒ «Арсенал» 1:3. ФОТО. ВІДЕО
У першому офіційному поєдинку після повернення Віталія Кварцяного "Волинь" програла.

Суперником "хрестоносців" був київський "Арсенал", а матч відбувся 11 травня в Луцьку.

Нагадаємо, Кварцяний повернувся до "Волині" 7 травня. Поки він - виконувач обов'язків головного тренера.

Як і Анатолій Пісковець, попередник Кварцяного на цій посаді, коуч значно змінив стартовий склад команди.

Так, у ворота повернувся Віталій Неділько, якого називають улюбленцем тренера. В центрі захисту діяли Ванче Шиков і Ян Масло, які тут грали за часів керування Кварцяного.

Також в "старті" вийшли Саша Стевич та Віталій Приндета, а на правому фланзі грав Олександр Насонов.

У нападі Кварцяний на позицію форварду Даніеля Суботича, під ними діяв Ерік Бікфалві, а трохи лівіше Душан Савич.

Варто зауважити, що проти "хрестоносців" вийшло четверо гравців, які в минулому сезоні грали за лучан: Олександр Романчук, В'ячеслав Шарпар, Олег Герасимюк та Володимир Аржанов.

Гра розпочалася і за перші 8 хвилин два шанси на гол змарнував Суботич. В обох випадках йому не вдалося нанести удар по воротах.

На 9-ій загострення зліва створив Бікфалві, який ввійшов у карний "Арсеналу" та наважився на удар, але м'яч пролетів повз "браму".

Згодом він втратив ще одну нагоду відкрити рахунок. В супроводі захисника "канонірів" румун протягнув м'яч 1-2 метри в штрафному киян і пробив з гострого кута, але потрапив у захисника.

Не забиваєш ти - забивають тобі. Цікаво, що відзначилися двоє екс-футболістів "Волині". Спочатку Андрій Богданов подав зі штрафного, а захисники команди-господаря загубили Шарпара, який переправив сферу "за призначенням".



Другий гол "Арсенал" забив менш як за 60 секунд. "Хрестоносці" розвели м'яча, хтось з гравців киян перехопив "шкіряного" та віддав Аржанову, той вийшов один на один і не схибив - 0:2.



Лучани могли скоротити відставання на 29 хвилині, коли з штрафного пробивав Бікфалві. Однак, його хитрий удар відбив воротар гостей Віталій Рева. Згодом з кутового повз "браму" пробив Масло.

Пропустивши два голи, "Волинь" фактично затиснула суперників на їхній половині поля і йшла вперед великими силами. Але під завісу першого тайму "здулася" і команди дограли 45-хвилинку без гострих моментів.

"Хрестоносці" почали другу половину гри так як і першу. Вони багато атакували, а в середині тайму пропустили. Третього м'яча забив Аржанов.



На 75 хвилині фани з 17 сектора, які перед матчем повісили банер з надписом "З поверненням!" та зображенням Кварцяного, пішли зі стадіону.

Але лишень вони це зробили, як господарі спромоглися на гол престижу, який після пас Петара Занєва "поклав" Суботич.



Згодом могли забити Бікфалві, Масло та Сергій Сімінін.

Зрештою, під завісу гри команди заспокоїлися і спокійно "добігали" матч.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це вже прописка в першій лізі
Відповісти
У мене таке враження, що якщо Коломойський з Палицею стануть 100% власниками ФК Волинь (чого вони добиваються у Столяра), то в Луцьку не буде навіть 2-ї ліги, а на місті стадіону "Авангард" з`явиться або ТРЦ, або синагога.
Відповісти
Подякуємо нашому народному депутату з вигодом Фк "Волині" у першу лігу. Велике спасибі. Свій мачт ФК "Говерла" у "Кривбаса" виграє. Того року Кривбач у 2-му колі матчі здавав добре. так що Говерла купить. Кривбасу гроші треба. Хай Кварц по кричить про продажність (він вже раз так щось там говорив). А там і наступний тур де наші точно програють.
Відповісти
чому не написали що Палиця зливає клуб у 1 лігу бо йому впадло із Швейцарії викидати гроші? розвів лучан як лохів. тепер ще футбол розвалює. якщо ти такий жлоб-олігарх то продай клуб іншому. а краще - віддай, якщо ти "мега-пупер-благодійник". ні, використав на виборах і викинув. тож ти Палиця і так відбив свої витрати на виборчу компанію тим, що знову здав свою карточку в оренду Партії регіонів у Верховній Раді. май совість.
Відповісти
Треба ще "подякувати" судді мату.Курва продажна що зміг, то для "Арсеналу" зробив.
Відповісти
не для Арсеналу а для Говерли Арсеналу та перемога до одного мысця.
Відповісти
Останні новини
Дебют Кварцяного не вдався: «Волинь» ‒ «Арсенал» 1:3. ФОТО. ВІДЕО
11 травень, 2013, 19:21