На Волині буде Школа молодого політика

У Волинській області реалізовуватиметься проект "Школа молодого політика".

Про це повідомили у прес-службі СГО "Молодіжна платформа".

До навчання запрошують мешканців регіону, які вважають, що в українській політиці потрібні нові обличчя і нові ідеї.

Мета програми - підвищення рівня політичної освіти та створення практичних умов засвоєння основ демократичних, політичних стандартів для молодих активістів політичних партій та молодіжних організацій.

Організатори Школи планують провести кілька тренінгів, під час яких розповідатимуть про PR, політологію, виборче право, психологію, конфліктологію, політичне лідерство, необхідні для активної участі у політичному і громадському житті свого регіону і країни в цілому.

Навчання відбуватиметься в Луцьку 15-16 травня у ковокінг центрі «Репортер». Випускники Школи отримають спеціальний диплом. Заняття проводитимуть відомі та авторитетні політичні та громадські діячі, тренери і політологи.

Набір учасників проходитиме на конкурсній основі. Основними критеріями відбору активність в політичному та громадському русі, наявність потреби в отриманні нових знань для підвищення професійності у політичній та громадській діяльності, бачення стратегії свого розвитку на декілька років.

Відбір учасників буде проходити за анкетними даними. Заповнену анкету, яку можна завантажити тут, необхідно відправити на електронну адресу: [email protected] з позначкою в темі «Анкета на Школу молодого політика»

Останній термін здачі анкет: 13 травня включно до 17:00.

Участь у Школі безплатна. Кількість учасників обмежена. Перелік учасників, яких відберуть організатори, опублікують 14 травня на сайті http://bm.volyn.net

За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами:

Координатор: Максим Дацюк – 063 35 82 287


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас є горезвісний факультет міжнародних відносин у ВДУ ім. Лесі Укр., хочете тих, хто закінчив цей фа-тет посунути,аналітиків майбутніх?:) "чесних відмінників" та чорнобильців таких всездисущіх:)?:)
Відповісти
Волинський ідіотизм в натурі...
Відповісти
Правдоподобнее было бы назвать "Школа молодого интригана"
Відповісти