«Я бачив, що вони старалися», ‒ Кварцяний про поразку від «Арсеналу»

«Я бачив, що вони старалися», ‒ Кварцяний про поразку від «Арсеналу»
На думку в.о. головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного, гравці його команди намагалися досягнути позитивного результату в матчі з київським "Арсеналом".

Про це він сказав під час прес-конференції, яка відбулася 11 травня після матчу, в якому "хрестоносці" програли гостям з рахунком 1:3.

Зі слів наставника, футболісти намагалися грати якомога агресивніше від перших хвилин, але їм часто не щастило.

"Були моменти, але в останній момент захисники забирали м'яча, стрибали в ноги. Зіграли максимально корисно... Відчувається, що хлопці відвикли грати на атаках. Команда дуже багато часу приділяла обороні і 70% матчу провели "лицем до своїх воріт", - висловився Кварцяний.



"І зараз їх розвернути і налагодити таку серйозну гру, з більш відвертою майстерністю. Це не виходило", - додав він.

Нарікав тренер і на недостатню фізичну підготовку футболістів.

"Коли виходили до воріт не хватало сил фізичних... для того, щоб з концентрацією завершити атаки", - мовив Кварцяний.

А "надламав" футболістів, зі слів тренера, перший гол, який забив В'ячеслав Шарпар. Мовляв, вкупі з поганими фізичними кондиціями це не дозволило "хрестоносцям" зіграти краще.

Водночас наставник нарікає на те, що гравці поки не навчилися грати за тактикою, яку обирає Кварцяний. Мовляв, рефлекторно діють по-іншому.

Також він зауважив, що футболісти не є єдиним колективом.

"Відчуваються різні групи хлопців, які не являються колективом, але якби разом живуть-тренуються, але вільний час проводять в різних компанія, напевно, це теж на гру накладається, бо гармонія", - сказав фахівець.

Насамкінець він похвалив гравців за старання.

"Я бачу в цій грі трохи більше позитиву... Я бачив, що вони старалися", - додав тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подякуємо нашому народному депутату з вигодом Фк "Волині" у першу лігу. Велике спасибі. Свій мачт ФК "Говерла" у "Кривбаса" виграє. Того року Кривбач у 2-му колі матчі здавав добре. так що Говерла купить. Кривбасу гроші треба. Хай Кварц по кричить про продажність (він вже раз так щось там говорив). А там і наступний тур де наші точно програють.
Відповісти
Не красит Кварца высказываться о работе своего предшественника! Демьяненко ни разу не позволял себе обсуждать игру команды Кварцяного! Вот и видно, кто человек, а кто быд...о!!!
Відповісти
"Відчуваються різні групи хлопців, які не являються колективом, але якби разом живуть-тренуються, але вільний час проводять в різних компанія, напевно, це теж на гру накладається, бо гармонія"
____________________________________________________
Ну смішно!!! А то типу при Кварці вони всі разом обідали і спати лягали?!:) Клоунада продовжується! Як не соромно Кварцяному таке говорити?! Я б на нього подивився 5 місяців без зарплати... Місце Кварцяного у 1-й лізі, а то і нижче!!!
Відповісти
Навіщо булдо випускати Неділька на ворота, коли він чомусь постійно 2-3 баньки пропускає. Старцев звісно кращий за нього і опит солідніший. Недільку хіба що грати у першій лізі. Набирається хлопець досвіду.
Відповісти
Останні новини
«Я бачив, що вони старалися», ‒ Кварцяний про поразку від «Арсеналу»
11 травень, 2013, 21:00