Волинські веслувальники вибороли олімпійські та паралімпійські ліцензії. ФОТО

Волинські веслувальники вибороли олімпійські та паралімпійські ліцензії. ФОТО
Українські спортсмени виступили на чемпіонаті світу із веслування на байдарках та каное і вибороли олімпійські ліцензії.

На змаганнях, що відбувалися в угорському місті Сегед, виступали і представники Волинської області.

За підсумками, саме волинські спортсмени здобули дві олімпійські ліцензії з восьми, які отримала Україна. А це найкращий виступ вітчизняних веслувальників на ліцензійних змаганнях.

Жіночий квартет Марія Повх (Волинська), Анастасія Тодорова (Одеська), Марія Кічасова-Скорик (Полтавська), Інна Грищун (Полтавська) отримали командну ліцензію, взявши восьме місце у байдарці-четвірці, 500 м та показали результат 1,37,69 хв. Іще одне восьме місце у чоловіків. Дует Юрій Вандюк (Волинська) та Едуард Шеметило (Полтавська) пройшли дистанцію каное-двійка 1000 м за 3,49,50 хв.

Не поступаються своїм колегам у результативності і каноїсти-паралімпійці. Для них чемпіонат у Сегеді завершився трьома золотими, однією бронзовою нагородою та чотирма ліцензіями на Паралімпійські ігри-2020. Волиняни Марина Мажула та Сергій Ємельянов у трійці золотих призерів. Знані на вітчизняних теренах веслувальники вже не вперше беруть участь у всесвітніх чемпіонатах. Ця перемога вже третя у Сергія та друга у Марини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські веслувальники вибороли олімпійські та паралімпійські ліцензії. ФОТО
27 серпень, 2019, 23:33