Повідомили, коли у Луцьку можуть побудувати фонтан за 14 мільйонів гривень

Повідомили, коли у Луцьку можуть побудувати фонтан за 14 мільйонів гривень
Стало відомо, коли в центрі Луцька планують побудувати фонтан.

Про це йшлося у середу, 28 серпня, під час сесії Луцькради.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова відзначила, що відбувся тендер на будівництво фонтану на Театральному майдані міста.

Якщо ж підпишуть всі необхідні документи, передбачені раніше 14 мільйонів гривень на водограй хочуть освоїти вже до кінця року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька хочуть встановити надсучасний світловий фонтан замість бетонного «корита». ФОТО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довбограї будують водограї!
Відповісти
Пам'ятаю Палиця ще кілька років тому казав, що збудує фонтан за своє бабло. Тож де той фонтан???... А дурні знову за нього проголосували :-) За найбільшого "прогульщика" у ВР минулого скликання
Відповісти
Краще пару нових тролейбусів купить для міста - і людям на заводі зарплата, і місту добре. А з того хвонтану тільки сміття та пусті пляшки доставати.
Відповісти
14 мільйонів - це 15-20 квартир в новобудовах. В ці гроші входять будматеріали, зарплата робочим, заробіток фірми-забудовника і побори чиновників. В скільки разів фонтан менший за цілий під'їзд п'ятиповерхівки?! Ось вам і сума покраж-відкатів. Де перевірка?
Відповісти
якщо вірити "фото" справа виглядає кільце, найближче кільце на майдані - памятник Лесі. Виходить що та суха калюжа буде знаходитися поруч з монументом поетеси. Результат, замість покращення - спаплюження. Яким дустом посипати покращувачів, щоб вони нарешті зрозуміли - без їх дій площа виглядає краще!
Відповісти
Якраз на Новорічні свята ковзанка буде. Головне встигнути освоїти читай "вкрасти" в поточному році. Без того щастя можна й до весни почекати, але там вибори.
Відповісти
Якщо є гроші на такий дорогий фонтан то нам на комуналку точно підкинуть грошенят! Гірше не буде!
Відповісти
Краще б приют для тварин построїли. Не розумно,тратити гроші, коли на вулиці багато бродячих собак, які хочуть їсти, беззахисні,про них мало хто думає. Люди задумайтесь. Треба в першу чергу вирішити важливі проблеми, а потім строїти фантани.
Відповісти