Скандальну ковельську фірму визнали банкрутом

Скандальну ковельську фірму визнали банкрутом
ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» визнано банкрутом.

Разом із тим, Господарським судом Волинської області винесено постанову про відкриття ліквідаційної процедури, ‒ пише Під прицілом.

Ліквідатором підприємства-банкрута призначено арбітражного керуючого Андрія Колісника. Однак, публічне акціонерне товариство КБ «Надра», яке виступило заявником, звернулося до Господарського суду Волинської області зі скаргою на дії ліквідатора і просило усунути арбітражного керуючого від виконання повноважень.

Керівництво банку запропонувало судді призначити ліквідатором арбітражного керуючого Олексія Щербаня (ліцензія серія НОМЕР_1 від 02.02.2010 року). Тож, вже до кінця місяця суд має призначити нового ліквідатора, після чого розпочнеться процедура ліквідації підприємства.

Нагадаємо, що ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» засвітилось у скандалі з будівництвом 144-квартирного будинку у місті Ковелі, яке так і не було завершене. Зокрема, директора ТзОВ звинуватили в розкраданні понад 9 мільйонів грошей вкладників. Тож у регіоні скандал навколо «Ковельського ЖБЕ» назвали місцевим «Ковельським Еліта-центром».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна новина, головне свіжа!!!! Нічого що банкрутом визнано вже з рік часу?! Безграмотність і некомпетентність писак просто дивує, ходять під судом як телята, почують дзвін...
Відповісти
Останні новини
Скандальну ковельську фірму визнали банкрутом
13 травень, 2013, 11:53