Волинський нардеп назвав регіоналів «виродками»

Волинський нардеп назвав регіоналів «виродками»
Народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів вважає, що регіонали, які хочуть заборонити пропаганду ОУН та УПА, - «виродки».

«Зараз різні виродки з Партії регіонів, бо людьми їх важко назвати, реєструють у парламенті законопроект про заборону пропаганди ОУН-УПА. За нормами закону Калєсніченка, всі ми є злочинцями, бо ми вшановуємо УПА та українців, які захищали свою рідну землю. Наші хлопці не воювали під Москвою, не воювали під Варшавою. Вони боролися тут. З їхнього подвигу ми маємо черпати сили, щоб перемогти внутрішню окупацію Партії регіонів», - цитує нардепа прес-служба ВО «Свобода».

Анатолій Вітів акцентував увагу на тому, що основним змістом діяльності нинішньої олігархічної влади є прагнення набити власну кишеню та експлуатувати українську націю та українські ресурси.

«Наперсточники з Партії регіонів не розуміють, що таке держава. Вони розглядають її як гаманець, з якого можна витягувати гроші. Вони не усвідомлюють потреб українців. Вони бачать тільки себе і свої егоїстичні меркантильні інтереси та прагнуть вдовольнити нестримну жадобу наживи. Вершиною світоглядної та моральної деградації нинішньої влади є сам вождь Партії регіонів – Віктор Янукович, який розбудував власний маєток, за масштабами схожий з Версалем, та відгородився високим парканом і багаточисельною охороною від решти українців. Навіть під час візиту до «Артеку» навколо «донецького царька» метушливо бігає охорона та обшукує дітей. Це маразм і страх цієї влади перед людьми. І ми обов’язково знесемо цю владу», - мовив він.

«Наша основна зброя сьогодні – це слово. Але якщо виникне реальна загроза існуванню України, ми візьмемо в руки реальну зброю. Ми не будемо стояти осторонь, коли ворог нищить нашу державу та переписує нашу історію, щоб наші діти нічого не знали про голодомори, про боротьбу УПА, про репресії та геноцид українців влаштований Москвою. Ті, хто створив Колківську республіку у 1943 році, звільнивши частинку української землі від різноманітних окупантів, не хотіли такої України, яку нам побудувала Партія регіонів. Тому наше завдання – боротися за ту Україну, за яку боролися українські герої», - висловився політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На таке Вітів здатний. І не більше.
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп назвав регіоналів «виродками»
13 травень, 2013, 14:10