Смерть лікаря з України в Африці: ймовірно, пограбували. ВІДЕО

Смерть лікаря з України в Африці: ймовірно, пограбували. ВІДЕО
Ймовірно, українського лікаря в Африці вбили грабіжники.

А рідні, загиблого в Замбії українського доктора Сергія Мовчана, поки не вирішили питання про доставку тіла на батьківщину, - пише ТСН.

Раніше повідомлялося, що загиблим є Сергій Монахов, який був родом з Івано-Франківська. При цьому з'ясувалося, що справжнє прізвище медика Сергій Мовчан і приїхав він на роботу до африканської країни з Горлівки Донецької області.

Він поїхав в Замбію минулого року. У червні він планував приїхати додому у відпустку. В Україні у нього є дружина і троє дітей, з якими він щодня виходив на зв'язок через Інтернет.

В день вбивства чоловік не подзвонив і рідні занепокоїлися. Незабаром їм повідомили, що чоловіка і батька знайшли вбитим. У нього двічі стріляли, швидше за все, при спробі пограбування.



"В Замбії середня зарплата - близько 20 доларів. Медики там заробляють набагато більше. Для місцевих вони - небожителі. Мабуть, тому на Сергія і напали. Хоча він вдома великих сум грошей не зберігав", - розповіла подруга сім'ї Мовчан Юлія.

Зараз близькі вбитого спантеличені тим, як доставити його тіло додому й поховати. Вони вже звернулися з клопотанням до МЗС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смерть лікаря з України в Африці: ймовірно, пограбували. ВІДЕО
13 травень, 2013, 14:25