Люди скидають нечистоти у річку на Волині

Люди скидають нечистоти у річку на Волині
На Волині люди скидають нечистоти у річку Риловиця.

Про це у facebook повідомив активіст Тарас Сватко.

За його словами, у той час, як проводиться очищення річки Риловиця та облаштування рекреаційної зони, майже ніхто не звертає увагу на проблему скидів туди нечистот. Цю проблему помітив Володимир Борщевський, що звернувся до активіста за допомогою.

"Суть полягає в тому, що жителі прибережної зони вивели свою каналізацію прямо в річку. На фото нижче видно одну із таких труб по яким, за словами пана Володимира, постійно витікають нечистоти.

Направивши звернення до Володимир-Волинської міської ради та Державна екологічна інспекція України Володимир отримав відповідь від екологів про те, що вони тут безсилі і вся відповідальність, за їхніми словами, лежить на органі місцевого самоврядування. Від міської ради Володимир взагалі не отримував відповіді", - зауважив Сватко.

Активіст каже, що минуло вже три місяці, а постійна екологічна комісія навіть і не чула про це.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось не так в королівстві "ккнязя" Саганюка ,то секретар попадаються на взятках,то еколог нічого не робить і отримує гроші ,то сморід стоіть вже декілька тижнів ,може вже пора за роботу взятись міській раді і правохоронним органам .
Відповісти