Волинянин став кращим футбольним коментатором

Волинянин став кращим футбольним коментатором
11 травня завершився спеціальний проект каналу «Футбол» ‒ «Конкурс коментаторів-2».

Перемога дісталася Роману Тимощуку з Нововолинська, ‒ повідомляють на сайті телеканалу Футбол.

У фіналі конкурсу за перше місце боролися троє учасників. У прямому ефірі каналу «Футбол» кожен з них прокоментував півгодини матчу чемпіонату України.

Відразу після завершення поєдинку журі, до якого увійшли коментатор і експерт каналу «Футбол» Юрій Розанов, шеф-продюсер Іван Гресько, а також коментатори каналу, визначило переможця ‒ 28-річного Романа Тимощука з Нововолинська. За умовами конкурсу, винагорода ‒ можливість приєднається до команди каналу «Футбол».

Глядачам Роман Тимощук знайомий за першим конкурсом коментаторів, який відбувся на телеканалі «Футбол» восени 2011 року. Тоді він також дійшов до фінального етапу, але у вирішальній боротьбі поступився перемогою Дмитру Гавриленку. Досвід першого конкурсу став додатковою перевагою Романа в нинішньому фіналі.

«Конкурс коментаторів-2» на телеканалі «Футбол» стартував 31 березня. Куратор конкурсу ‒ коментатор і експерт Юрій Розанов. Основними умовами для учасників стали віковий ценз від 23 до 35 років і якісний коментар українською мовою 15-хвилинного уривку матчу. Заявки на участь подали понад 350 осіб. Географія проекту охопила всі регіони України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вбили чоловіка
13 травень, 2013, 19:03
Волинянин став кращим футбольним коментатором
13 травень, 2013, 18:49