У луцькій школі №5 пролунав перший дзвоник. ФОТО

У луцькій школі №5 пролунав перший дзвоник. ФОТО
У спеціалізованій ЗОШ №5 перший дзвоник пролунав від першокласниці Поліни Кльоц та одинадцятикласника Андрія Разумовського.

Про це пише Волинь Online.

Першокласників на урочисту лінійку привели батьки. Майбутні випускники вручили їм подарунки та привітали у рідній школі.

Директор спеціалізованої ЗОШ № 5 Валерій Півницький привітав учнів, батьків та вчителів. У вітальному слові він зауважив, що міськрада виділила 1 мільйон гривень, щоб покласти бруківку на шкільному подвір’ї, а для першокласників за програмою «Нова українська школа» закупили нові одномісні парти та комп’ютерний кабінет:

«Дорогі першокласники, бажаю вам сміливості, сміливо переступайте поріг школи, вас чекають турботливі вчителі, які допоможуть вам розпочати мандрівку у країну знань. Дорогі випускники, для вас це найвідповідальніший період за період навчання в школі. Це період підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, період підготовки до вступу у вищі навчальні заклади. Бажаю вам успішного навчання і щоб ви успішно склали іспити, які поставили перед вами життя. Шановні вчителі, сердечно і щиро дякую вам за вашу працю, хочу побажати вам здоров’я, наснаги у нашій великій професії», – зазначив директор.

Після привітань та Першого дзвоника школярі вирушили на перший урок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.