«Волинь» ‒ «Арсенал»: цікаві факти

«Волинь» ‒ «Арсенал»: цікаві факти
Матч луцької "Волині" з київським "Арсеналом" став одинадцятим, в якому "хрестоносці" не змогли перемогти.

Нагадаємо, що поєдинок відбувся 11 травня і завершився з рахунком 1:3 на користь гостей зі столиці.

ДИВИТИСЯ ФОТО І ВІДЕО З ГРИ

Цікаво, що в цій зустрічі "Волинь" перервала безгольову серію: команда не могла вразити ворота суперника майже 600 ігрових хвилин, тобто майже 7 матчів поспіль.

Варто зауважити, що з повернення в команду Віталія Кварцяного змінюється стиль "хрестоносців".

Так, серед 16 команд, які грали в 28 турі, "Волинь" найбільше атакувала: 105 разів лучани йшли вперед.

Також "червоно-білі" стали командою, яка найбільше порушувала правила - 32 рази. При цьому, варто пригадати прес-конференцію Кварцяного, якого подивувала поведінка арбітра матчу. Мовляв, поки його підопічним не забили гола суддя свистів дуже часто, а після того "почав рівняти гру".

А от в статистиці точних пасів "хрестоносці" "пасуть задніх". Вони віддали за гру 386 передач, з яких лише 303 дійшли до адресата. Лідер за цим показником - донецький "Шахтар" (680 з 756).

Щодо індивідувальних показників гравців "Волині", то негативно показав себе Ерік Бікфалві. Він 27 разів втрачав м'яча в боротьбі з суперниками та 6 разів порушував правила. За цими показниками його випереджають лише Андрій Ярмоленко з "Динамо" (29 втрат) та Микола Іщенко з "Іллічівця" (7 фолів).

Зате добре відзначився Ян Масло, який ввійшов до трійки футболістів, що здійснили найбільше підбирань м'яча - 12 разів.

Насамкінець зауважимо, що до 11 травня "Волинь" не програвала вдома "Арсеналу" 5 матчів поспіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну скільки можна розглядати під мікроскопом один матч, який до того ж ганебно програний?! Чи Кварцяний за піар заплатив?:)
Відповісти
Цікаво,хто писав цей бред.Я був на матчі і його фотографував.Ви пишете,що ми грали грубо.Брехня.Арсеналівці,ось хто грав грубо.Наприклад Богданов 8 разів зрізав наших гравців,отримав жовту картку і спокійно це робив далі:)Суддя повинен був дати червону,але не дав.А Тункара Гомес ззаду врізався в нашого Павлова(100% червона картка) і шо???Навіть зауваження не отримав:)А Лампі Велі бачили як грав проти Суботіча?Все це можу довести як то кажуть документально(фото).Я вже багато років фотографую футбол,але за такий матч судді треба зразу ставити 2 і переводити в першу лігу.Але хто це зробить,коли в нас всі продажні:)
Відповісти
Йдеться про офіційну статистику, яку подає Прем'єр-ліга. Я теж з нею не погоджуюся, тому й дописав: "При цьому, варто пригадати прес-конференцію Кварцяного, якого подивувала поведінка арбітра матчу. Мовляв, поки його підопічним не забили гола суддя свистів дуже часто, а після того "почав рівнювати гру".

Тому шановний користувачу Serafim прошу Вас як дорослого чоловіка писати коментарі під своїм справжнім іменем і думати перед тим, як щось писати.
Відповісти