Смертельна аварія на Рівненщині: загинула жінка-водій. ФОТО. ВІДЕО

Смертельна аварія на Рівненщині: загинула жінка-водій. ФОТО. ВІДЕО
У Рівненській області в результаті ДТП загинула 29-річна жінка-водій автомобіля "ВАЗ 2107".

"За кермом автомобіля "ВАЗ 2107" була 29-річна місцева мешканка. Попередньо вважаємо, що вона не вибрала безпечної швидкості руху й не врахувала дорожню обстановку. Внаслідок цього допустила наїзд на перешкоду з подальшим перекиданням", - цитує Світлану Марко з обласного відділу ДАІ Газета.ua.

"ВАЗ" злетів у кювет і кілька разів перевернувся. Водій не була пристебнута ременем безпеки і випала через задню шибку. Автомобіль під час перевертання придушив жінку. Вона померла на місці пригоди.



Правоохоронці з'ясовують, що могло стати причиною ДТП. Автомобіль їхав широкою щебеневою дорогою без інтенсивного транспортного руху. Шлях проходить через сосновий ліс і немає очевидних великих вибоїн. Серед неофіційних версій називають падіння мобільного телефону. Мовляв, жінці зателефонували, а мобільний упав під сидіння. Коли ж водій намагалася його дістати, то втратила контроль за автомобілем.

"ВАЗ" через перевертання розтрощило вщент. Його переломило навпіл, наче сірник. У автомобіля погнуті дах, багажник. Найбільше постраждала права сторона легковика.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорога прямая и укатанная. Водитель не учла низкого коэффициента сцепления шин с покрытием. Ехала километров 60-70 в час, отвлеклась, понесло, тормознула, а после торможения понесло еще сильнее.
Відповісти
Останні новини
Смертельна аварія на Рівненщині: загинула жінка-водій. ФОТО. ВІДЕО
14 травень, 2013, 08:16