Загадкова смерть української моделі в Китаї. ВІДЕО

Загадкова смерть української моделі в Китаї. ВІДЕО
Родичі моделі Оксани Сафіної хочуть, щоб китайські правоохоронці розслідували обставини її смерті.

22-річна Сафіна, родом з Дніпропетровщини, померла 11 травня нібито за добу після автомобільної аварії, - йдеться у сюжеті ТСН.

Втім, родичі та друзі дівчини вимагають розслідувати цю справу, адже версії про Оксанину смерть постійно змінюються. Більше того, у них виникли сумніви, чи саме моделями працювали в Китаї українські дівчата.

Про смерть у Китаї своєї єдиної дитини Олена Сафіна дізналася випадково - від дівчат, що були на заробітках у Піднебесній. Із агентами, що мали представляти інтереси моделі, зв'язку не було.



"Мені повідомили, що дитина моя потрапила в аварію. Начебто з таксистом. Потім ногу відрізали. Потім наступна була версія, що була операція зроблена успішно, вона спить після наркозу. Але через деякий час мені повідомили, що дитина моя померла. З якої причини і як, ніхто нічого не пояснює", - розповіла мати загиблої Олена Сафіна.

10 травня Оксана працювала у клубі міста Іньчуань, але живою з роботи так і не повернулася. Наразі це все, що вдалося з'ясувати її друзям в Україні.

Вони кажуть, що дівчата, які працювали у Китаї разом з Оксаною, постійно змінювали версії. А згодом взагалі перестали відповідати.

Оксана Сафіна полетіла працювати у Китай 22 квітня. Дівчину запросили на фотопроби у Дніпропетровську, одразу після них запропонували чудові умови роботи.

"Обіцяли вони в тиждень $ 1100-1200. Працювати по 3-4 години з 11 вечора до 2-3 ночі. Робота полягала - вийти на подіум, пройтися в сукнях, потім в купальниках і все", - розповіла подруга Оксани Катерина Ксензова.

Втім, після прильоту документи у дівчат забрали, а замість столиці відправили у провінційне місто. Чотири дні дівчина взагалі не виходила на зв'язок, а згодом надсилала лише короткі повідомлення, що все в неї добре. Мати каже, що відмовляла доньку від цієї пропозиції, як могла.

Але роботи у селі Голубівка не було. А заробити багато з освітою товарознавця Оксані не вдавалося. Нині рідні Оксани вимагають розслідування загибелі дівчини та перевірки агентств, що влаштували її на роботу.

Але насамперед мати бідкається, як доправити тіло єдиної дитини на батьківщину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загадкова смерть української моделі в Китаї. ВІДЕО
14 травень, 2013, 09:19