Інновації проти щетини: три «розумних» електробритви*

Інновації проти щетини: три «розумних» електробритви*
За допомогою спеціального датчика «розумні» електробритви пізнають товщину і густоту щетини, автоматично налаштовуючи відповідний режим. Крім того, такі гаджети оснащені захищеним від проникнення вологи корпусом, ємним акумулятором, тримерами і часто мають дисплей для індикації статусу роботи. Ми підготували для вас невеликий огляд трьох популярних моделей, щоб на їхньому прикладі продемонструвати здібності «розумних» бритв.

Купити будь-яку із зазначених нижче бритв можна за допомогою прайс-агрегатора «Магазілла». Цей сервіс допоможе не тільки вибрати модель, яка буде максимально повно відповідати вашим вимогам, а й придбати її за найбільш доступною ціною.

Philips S7930

Модель 2019 року позиціонується виробником як інноваційна бритва, яка автоматично підлаштовує найбільш оптимальний режим роботи в залежності від особливостей шкіри і щетини. Спеціальний датчик BeardAdapt зчитує інформацію про жорсткість і густоту щетини і, в залежності від цього, регулює інтенсивність роботи моторчика. Завдяки трьом змінним головкам, бритва ефективно видаляє щетину, не ушкоджуючи шкіру. У комплекті можна також знайти триммер, що знімається, який призначений для догляду за вусами і бакенбардами.

За допомогою Bluetooth бритва синхронізується з мобільним додатком, що дозволяє вибрати режим чутливості й створити індивідуальний план гоління. Додаток також може виробити систему індивідуальних рекомендацій для кожного користувача.

Braun Series 7 7893s

Стильна електробритва з повністю водонепроникним корпусом від популярного німецького бренду Braun. Модель дозволяє не тільки промивати головку під водою, але і голитися в душі.

Невеликий моторчик здатний виробляти до 10 тисяч мікровібрацій в хвилину, що дозволяє за один підхід видалити максимальну кількість волосків. Інноваційна система AutoSense визначає щільність волосяного покриву і задає відповідну потужність. Для тих, хто не довіряє автоматичним налаштуванням і вважає за краще традиційне гоління, виробник дозволяє вибрати один з п'яти попередньо встановлених режимів гоління: від самого дбайливого до найбільш інтенсивного.

Philips Shaver Series SP9820

Бритва від популярного нідерландського виробника оснащена зручним цифровим дисплеєм, на який виводиться стан батареї, статус роботи пристрою, обраний режим і інша інформація. «Розумний» датчик під час гоління миттєво аналізує щільність щетини і довжину волосків, адаптуючи роботу мотора під ці показники. Крім використання автоматичних налаштувань, передбачена можливість ручного налаштування інтенсивності роботи пристрою в рамках трьох швидкісних режимів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.