Подробиці пограбування квартири Тимощука

Подробиці пограбування квартири Тимощука
Поки капітан збірної України Анатолій Тимощук в Мюнхені з партнерами по «Баварії» відзначав чемпіонство Німеччини, його батьки в Луцьку писали заяву в міліцію ‒ пограбували їхню квартиру.

За словами начальника прес-служби волинської міліції Оксани Блищик, це сталося в ніч із 10 на 11 травня, ‒ пише Сегодня.

«Серед вкраденого ‒ і одяг, і цінні речі, і вино. З місця злочину вилучено відбитки слідів взуття, взято відбитки пальців, оперативники встановлюють грабіжників», ‒ зазначила вона.

За словами Блищик, в цілому злодії забрали речей на 80 тисяч гривень.

«Ми з дружиною зараз більше живемо в заміському будинку, ‒ розповів батько Анатолія Тимощука Олександр. ‒ Квартира в Луцьку часто пустує, ось злодії цим і скористалися. Ми з квартири виїхали о пів на десяту вечора, а вже в сім ранку сусіди дзвонять: «У вас вікно розбите». Там добротні міцні двері, але сигналізації не було. Так вони розбили вікно ‒ квартира на першому поверсі ‒ і влізли всередину. Сусід потім розповів, що чув звук розбитого скла, виглянув на вулицю, але спросоння нічого підозрілого не помітив. Що вкрали? В основному, речі: техніку, дорогу шубу дружини. І розкидали все, перевернули догори ногами, ми потім два дні порядок наводили, розставляли все по своїх місцях. Зараз викликали майстрів, встановлюємо сигналізацію. Тепер вже нічого не страшно, чергова частина поруч, якщо що ‒ через хвилину будуть на місці».

За словами Олександра Тимощука, в кінці цього тижня вони збираються в гості до Анатолія в Німеччину ‒ на останній тур Бундесліги.

«А на фінал Ліги чемпіонів цього року не полетимо, ‒ каже батько футболіста. ‒ «Баварія» відкривала британські візи для сімей гравців централізовано, але для цього потрібно було бути в Німеччині 5 і 6 травня. А ми в цей час ніяк не могли туди поїхати, у нас же якраз була Пасха й поминальний день. Але, знаєте, я подумав: може, воно й на краще. Я був на двох попередніх фіналах «Баварії» в Лізі чемпіонів ‒ у Мадриді та Мюнхені. І обидва рази команда програвала ‒ «Інтеру» та «Челсі». Думаю, напевно, я для них не фартовий, якщо не полечу ‒ точно виграють».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виграють,бо у фіналі Боруссія.
Відповісти
Останні новини
Подробиці пограбування квартири Тимощука
14 травень, 2013, 10:43