Каруселі заважають лучанам відпочивати

Каруселі заважають лучанам відпочивати
До Луцької міської ради скаржаться лучани: їм заважає гучна музика, що лунає від атракціонів біля гіпермаркету «Там Там».

Про це 14 травня під час оперативної наради повідомила директор департаменту Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп’як.

Чиновник повідомила, що скарги надходили неодноразово. Мовляв, музика лунає до 23:00 та у вихідні дні.

«Як вдалося з’ясувати ці дозволи видає саме керівництво гіпермаркету «Там Там». Це їхня територія», - зазначила Карп’як.

Окрім цього вона повідомила, що від лучан надходять і інші «музичні» звернення.

«Лунали пропозиції, аби у святкові дні у парках, громадських місцях побільше вмикати українські пісні, а не іноземну музику», - зазначила Карп’як.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони вже їдуть.
Відповісти
І приїжджають нові...:)
Відповісти
коли!??!
Відповісти
і дійсно гасиролери вже підзадовбали...з однієї сторони їх шкода- така важка робота, хотілось би ,щоб їх приїзд не був даремний,щоб якусь копійку підзаробили, а з іншого боку: зараз літо(майже)кватирки та вікна відкриті і цей шум який доноситься з вулиці..аааа, це просто жах!!! мене особисто дратує не стільки музика,як крики від тих каруселей.В кого маленькі дітки вдома- я співчуваю. Стосовно того, що приїзджають нові- це правда. мої вікна виходять прямо на "каруселі" і вже зараз з піснею "От улыбки хмурый день светлей" (серйозно) приїхали інші заробітчани.))) усім бажаю терпіння!
Відповісти
включали б напалм дез))) а то якусь ху ї ту
Відповісти