Резервуари з отруйними відходами на Волині виявились нічийними

Резервуари з отруйними відходами на Волині виявились нічийними
Велетенські залізобетонні конструкції на околиці Ковеля, як з’ясувалося, нікому не належить, хоча й знаходяться на території міста.

Про цей факт журналістам видання Район.Ковель стало відомо з власних достовірних джерел. Міська влада не поспішає брати на свій баланс резервуари з відходами, які розташовані в межах міста, а Ковельська філія державного підприємства «Укрветсанзавод», чиї відходи в тих конструкціях, останніх два роки не працює і перебуває на стадії ліквідації.

В інтерв’ю телеканалу UA:Волинь керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник Ковельського міського голови Андрій Товстига сказав, що моніторити стан решток і оцю територію має Держпродсподивслужба.

«Голова комісії, який є головою ОДА, дав доручення Держпродсподивслужбі моніторити стан решток і оцю територію. Останній лист ми написали цього року десь у червні, щоб нас повідомили, як виконали доручення голови ОДА. Отримали такий лист від ОДА, що вони звернулися на арбітражного керуючого, щоб той надав інформацію кому і коли передали на баланс ці рештки», – говорить він.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що потекли залізобетонні конструкції, в яких півтора року тому ізолювали відходи тваринного походження з Ковельського ветсанзаводу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як нікому не належать? Це ж "творіння" Гунчика і Кошарука, то нехай лад наводять!
Відповісти