Працівники пенсійного фонду у Луцьку «крутили» з пенсіями

Працівники пенсійного фонду у Луцьку «крутили» з пенсіями
Прокуратура Луцька під час перевірки виявила чимало порушень закону в діяльності посадовців управління Пенсійного фонду України в обласному центрі.

Так, посадові особи управління несвоєчасно переказували на рахунок Луцького геріатричного пансіонату частину призначеної пенсії пенсіонерам, які перебувають там на державному утриманні, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Луцька.

Під час прокурорської перевірки дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян» виявлено, що за усними зверненнями більше десяти лучан у картках обліку особистого прийому громадян заступника начальника цього управління не було жодних відомостей щодо прийнятих рішень.

Не завжди об’єктивно, всебічно та вчасно розглядали посадові особи управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку скарги та заяви громадян.

Деякі звернення працівники управління взагалі не зареєстрували в журналі, тому й не розглядали.

Не дочекався один із лучан відповіді на своє звернення щодо призначення пенсії згідно із Законом України «Про наукову та науково-технічну діяльність». Причини відмови у задоволенні скарги йому теж не пояснили.

Задля усунення виявлених порушень законодавства прокуратурою обласного центру внесено подання начальнику управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку.

За результатами його розгляду за неналежне виконання посадових обов’язків до дисциплінарної відповідальності притягнуто начальника відділу з виплати пенсій і головного спеціаліста відділу організації прийому та обслуговування громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де обіцяні азіровим підвищення пенсій з травня місяця і перерахунок пенсій з березня місяця.,прокуратурі і це потрібно перевірити,чому нема цього підвищення,можливо воно уже на рахунках вищевказаних начальника і гол.спеціаліста.По чужих грошах вони добре вміють спеціалізуватись.
Відповісти
Та не треба наїжджати на луцький ПФ, працівникам цієї
служби наші гроші на фіг не потрібні, що приходить те відразу й перечисляється. Подивилися б на умови роботи працівників управління на вул. Чехова, всі в одній
вузькій кімнаті і відвідувачі і службовці, вхід в кімнату
з вулиці. Це я пишу як пенсіонер-відвідувач цієї установи і бачу які там створили "хороші" умови.
Так цього влада чомусь не бачить!!!
Відповісти
Останні новини
Працівники пенсійного фонду у Луцьку «крутили» з пенсіями
14 травень, 2013, 16:02