Коли дарувати прикраси у відносинах?*

Коли дарувати прикраси у відносинах?*
В залежності від того, наскільки міцними є ваші відносини, ювелірний подарунок може ще більше укріпити або ж ослабити їх. Якщо ви ще не розмовляли про весілля, дарування обручки протягом перших кількох місяців спілкування буде не надто гарною ідеєю. Коли ж цей час настане, каталог ювелірного магазину допоможе підібрати все необхідне для святкового моменту. Вишукані прикраси чудово підходять для того, щоб відзначити особливі моменти в житті. Якщо ви не впевнені, коли саме потрібно їх купувати, скористайтеся нашими підказками.

Будь-коли

Насправді ювелірні вироби можна вважати універсальним подарунком, оскільки вони майже завжди є бажаними. Потрібно лише пам’ятати про кілька простих правил:

• На початку відносин варто обмежитися не надто дорогими предметами. Не витрачайте більше грошей, ніж можете собі дозволити.

• Віддавайте перевагу речам, які мають не лише фінансову, а й сентиментальну цінність. Наприклад, сережки у формі нот для дівчини, яка захоплюється музикою. Перстень з вигравіруваною цитатою з улюбленого фільму й т.д.

• Зверніть увагу на смаки дівчини. Купуйте ювелірні вироби, які подобаються в першу чергу їй, а не вам. Збережіть чек, щоб в разі необхідності прикраси можна було обміняти.

• Не використовуйте ювелірні вироби в якості спроби отримати щось взамін. Людям зазвичай не подобається, коли їх намагаються підкупити подібним чином. Відносини повинні будуватися на взаємній довірі.

Валентинів день

Якщо День святого Валентина припадає на перші кілька місяців ваших відносин, варто обмежитися скромною прикрасою на зразок брошки. Якщо ж ви зустрічаєтеся вже більше року, можна придбати намисто, перстень, сережки чи інші ювелірні вироби з діамантами.

День народження

Це вдала нагода для того, щоб подарувати вироби з дорогоцінним камінням. Зустрічаєтеся недовго? Можна підібрати прикраси зі штучними чи напівдорогоцінними каменями.

Заручини

Відносини в усіх людей розвиваються по різному. Тому не можна точно сказати, коли саме потрібно буде купувати обручку. Однак сподіваємося, що рано чи пізно це все ж таки станеться. Далеко не завжди люди прямо домовляються по заручини. Однак ви повинні відчувати що відповідний час вже настав. Інакше ризикуєте потрапити в дуже незручну ситуацію.

День весілля

Деякі молодята обмінюються подарунками в день весілля (обручки не рахуються). Це не обов’язково повинна бути дуже дорога річ. Але в цей святковий момент можна дарувати практично що завгодно – від скромного медальйону до розкішного кольє.

Річниця

Річниці бувають двох видів: до весілля та після весілля. В першому випадку варто проявити певну стриманість. Дуже дорогий подарунок може викликати у дівчини дискомфорт, оскільки вона подумає, що це до чогось зобов’язує. А от після весілля можна не стримуватися.

Народження дитини

Вручивши подарунок дружині після народження дитини, ви показуєте, наскільки сильно кохаєте та цінуєте її. Особливо вдалим такий презент буде в тому випадку, якщо народилася дівчинка. Коли вона підросте, мама зможе передати їй свою прикрасу. Так з’явиться гарна сімейна традиція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.