До Луцька звозять «антифашистів» з усієї Волині, – «Свобода»

До Луцька звозять «антифашистів» з усієї Волині, – «Свобода»
У ВО "Свобода" заявляють, що Партія регіонів звозить до Луцька людей на мітинг проти фашизму.

Нагадаємо, захід відбудеться 14 травня в Луцьку на Меморіалі Слави.

У "Свободі" кажуть, що волинська обласна організація Партії регіонів, використовуючи владні повноваження, у терміновому порядку в робочий час звозить людей з районів "на так званий "антифашистський мітинг".

"Інформація про це надходить з різних районів Волинської області", - повідомили у прес-службі партії.

Так, з підприємства «Гербор-холдінг» Володимир-Волинського району, співвласником якого є депутат Волинської облради від Партії регіонів Олег Борбелюк, в масовому порядку організовується виїзд працівників на "мітинг", кажуть в "Свободі".

"З територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів, яке очолює депутат Волинської облради Володимир Дибель, організовується виїзд медичних працівників.

З Старовижівського району влада організувала 3 автобуси з працівниками бюджетних установ, а з Горохівського – 5 аналогічних автобусів. З Ковельського району відправилися 2 автобуси. З Любешівського району виїхав один автобус, в якому перебуває приблизно 30-ти держслужбовців. З Ратнівського району від державної адміністрації виїхало 6 автобусів з працівниками бюджетних установ. Серед них – перший заступник голови Ратнівської РДА Тимофій Новік, а також голова районної організації ПР Валентина Краглик", - стверджують свободівці.

Волинська обласна організація ВО "Свобода" вважає, що таким чином влада організовує штучний мітинг та "проявляє свою глибоку деградацію".

"Лише під страхом звільнення з роботи люди сьогодні здатні виходити на мітинги, організовані Партією регіонів. Усі розуміють штучність акції Партії регіонів, яка, намагаючись будь-якою ціною втримати владу, прикривається голослівними заявами про "загрозу фашизму".

Хоча насправді саме ця політична сила, як партія найкрупнішого олігархічного капіталу, яка узурпувала владу в державі та проводить цілеспрямовану політику соціального і національного гноблення, має найбільше підстав називатися "фашистською", - кажуть у "Свободі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуь на фашистський знак рвати жопу опонентам.
Відповісти
додаткова інфа: з Камінь-Каширського району до Луцька відправили працівників лісництв, пообіцяли матеріальну винагороду - 50 грн за те, щоб лісники побули "антифашистами".
Відповісти
А свобода забула як сама своїх адептів масово автобусами звозять на мітинги?
Відповісти
Використовуючи при цьому адмінресурс і службове становище)))
Відповісти
САме так, свободівці викладачі не одноразово за залік заганяли студентів на мітинг
Відповісти
і добрий прокурор цього незамітив і гб.а ще вони за все тут і там откати беруть,тендери -шмендери.а органи небачать-вони з ними вдолі.напиши азаричу.та калісніченку вадіку.поможи побороти хфашистів.барани та вівці країни-єднайтесь.так спокійніше.скоро скоро ковбаса по 2.30.
Відповісти
школам горохова єдіногласно вступившим вте діло..
Відповісти
Наших тоже везуть, але є дискримінація від ліснічиства платять 50 грн тим хто хоче побачити славне місто Луцьк, а дзвонив кум з Ратного то казав що їх заставили на халяву((((!!!!
Відповісти
Палицею гняняють як стадо баранів а потім про якісь вольності, свободи,
гарантії гасла вигукувати!!!!!!
Відповісти
кажуть в Україні є свобода слова чи демократія, а як зганяти мітинги то зразу йдуть тиски на роботі, типу не береш участь в заходах організованих ПР то тебе чекає покращення уже сьогодня у вигляді звільнення з роботи.
Відповісти
а чому Свобода переймається антифашистськими мітингами? яке вони мають відношення до фашизму?
Відповісти
Та не антифашизмом переймається Свобода, перематись повинні всі правами і свобадами громадян. Не вже так хочеться в совкові часи, коли діти молодших класів ставили підписи під зверненням, де вимагалось звільнити Нельсона Манделу?
Відповісти
Вітів пришелепкуватий дурник, намагається привернути до себе увагу
Відповісти
образи та щей в інтернеті, свідчать про те що людина яка писала цей комент в житті тиха, ото як та собачка гавкнула й будку сховалась, й рада тому що гавкнула але того ж ніхто не оцінив)) так от Коля а ти в обличчя скажи, прямо, ааа так же кишка тонка !
Відповісти
То не гавкання то факт
Відповісти
Фашизм та нацизм - це зло! Комунізм - це зло! ПРолігархізм - найгірше зло!
Відповісти
Шагают БАРАНЫ в ряд,
Бьют барабаны.
Кожу для них дают
Сами БАРАНЫ.
Бертольд Брехт
Відповісти
схоже на гасла на свободівських мітингах
Відповісти
тоже маладєц!он камунни красавєц.то тобі так по телевізору розказали шо там на тих мітингах.улюблений політичний діяч міністра освіти фідель кастро.в фіделя зараз половину кубинців живуть зі своїми курми в одному приміщені.жінки від 1 ам.дол.поцікавтесь хто не вірить.просвіщайтесь дальше.вас вже чекають савіки та квартали 9на6.будуйте червону "європу".ваш достаток буде завжди хліб та вода .оце основна стабільність совків.розвивайтесь по бандарєнках та каліснічєнках..там всьо панятно вам.пози привичні.
Відповісти
Ганьба Волинській владі. Скільки можна прогинатись перед
донецькими Зайшли в тупик ідіть геть.Найшли спосіб і тему
посіяти в головах людей розбрат і зневіру. Хіба ви українці
Відповісти
Хохлуї.
Відповісти
зачем всё политизировать?разве митинг это плохо?разве лучани за фашизм?
Відповісти
писав вазелін?
Відповісти
Совісті немаютьг геть, людей заставляють йти проти своєї волі.
Відповісти
луди зхарактером і стержнем пошле їх на йух, а залякане бидло посунеться мітінгувати
Відповісти
так ці ПРдуни дістали гірше фашистів
Відповісти
Театр абсурлу!
Відповісти
Це просто, тупа провакація. Вони попутали фашизм з патриотизмом))) Це оначає, що за 50 ггрн. я буду комунякою і регіоналом одразу))) Дебіли!
Відповісти
Свободу в заслання!!!
Відповісти
Тягнибок все дитиство в колготи клав бебехі так і кладе досі, а ви за нього горлянку рвете аж противно.
Відповісти
вишкі.за газ.за дєдов і отцов рукі которих помнят маузєр!дадім бой буржуазним націоналісто-фашисто-дестабілізаторам!
Відповісти
Якщо "Свобода" так акцентує на цьому увагу - значить вони за фашизм, що й потрібно було довести! Відкрили своє справжнє обличчя!
Відповісти
акцінтуйтє.треба спокій поки діла рішають..крєпкім гаспадарникам 20 лєт без сменной власті!обєдінімса ,економіка,газ,стабільност!
Відповісти
Коли до Ковеля приїздили Луценко, Кириленко та інші, нас - працівників бюджетних установ, також звозили на ці збіговиська, а використання адмінресурсу було, є і буде, нікуди від цього нам уже не подітись. Якщо, не дай Господь, до влади прийте "Свобода" думаєте використання адмінресурсу не буде? Буде, і "з речевками" і "з піснями у ширензі"
Відповісти
ЛЮДИНОЮ.ТИ ХУДОБА ЩОБ ТЕБЕ ПО МІТИНГАХ ВОЗИТИ?ТИ СЛУЖБОВЕЦЬ? ЧИ ЛЮДИНА СПЕЦІАЛЬНА ЯКА ВКИДАЄ:" І ТІ КРАЛИ,ЦІ КРАДУТЬ,НОВІ ПРИДУТЬ БУДУТЬ КРАСАСТИ.СИДІТЬ СМІРНО НЕ НАПРЯГАЙТЕСЬ?"ТЕ ЩО ТИ РОБИШ ЗА ЇДУ ВЖЕ ТЕБЕ НЕ КРАСИТЬ..ТЕ ЩО ТИ ПИШЕШ ПОКАЗУЄ ЯК ВАС ТАМ ШТАМПУЮТЬ..
Відповісти
Останні новини
До Луцька звозять «антифашистів» з усієї Волині, – «Свобода»
14 травень, 2013, 16:20