«Волинь» та «Інгулець» зіграли внічию. ВІДЕО

«Волинь» та «Інгулець» зіграли внічию. ВІДЕО
У 8-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» зіграла на виїзді з сусідом по турнірній таблиці – командою «Інгулець» (Петрове). Матч закінчився внічию – 0:0.

Матч відбувся на стадіоні «Інгулець» у селищі Петрове Кіровоградської області в неділю, 8 вересня, - пише "Волинь24".

До цієї гри в «Інгульця» було 11 очок і 7 місце в турнірній таблиці, стільки ж мала «Волинь», але завдяки більшій кількості забитих голів (при однаковій різниці забитих і пропущених +3) перебувала на сходинку вище.

Волиняни діяли суворо в обороні й час від часу намагалися контратакувати. Але й господарі захищалися чітко.

На 62-й хвилині Тарас Михалик, який не дограв попередній матч із «Кременем» через травму, замінив Віталія Пономаря. Михалик пішов у захист, а Міха Горопевшек перемістився на вже звичну для останніх ігор позицію центрального нападника. Та загострити гру цього разу йому не вдалося. А вже на 83-й хвилині Михалик відчув, що не зможе грати, і його замінив Неплях.

На початку 65-ї хвилини Младен Бартулович справа прокинув собі м’яч, увійшов у штрафний майданчик і зачепився за ногу захисника. Свисток арбітра мовчав.

Футболісти «Інгульця» в останні 20 хвилин намагалися вирвати перемогу. Атакували, подавали кутові, били по воротах. На 79-й хвилині удар Мішуренка в площину воріт взяв голкіпер «Волині» Віталій Неділько. На 88-й хвилині небезпечно бив зі штрафного низом в ближній кут Синьогуб – Неділько парирував.

Через чималу кількість зупинок арбітр компенсував у другому таймі 5 хвилин. Але волинянам вдалося зберегти свої ворота «сухими» – 0:0.

Результати інших матчів туру: «Черкащина» – «Металург – 0:3, «Балкани» – «Авангард» – 0:2, «Кремінь» – «Прикарпаття» – 3:4, «Агробізнес» – «Гірник-Спорт» – 4:0, «Рух» – «Чорноморець» – 2:0.

Принаймні до завтра «Волинь» та «Інгулець», додавши в актив по одному очку, залишились на своїх попередніх позиціях у турнірній таблиці. Лідирує «Агробізнес із 19 очками. У «Волині» тепер 12 очок і шосте місце.

У понеділок, 9 вересня, відбудуться два заключні матчі туру. Зустрінуться «Оболонь-Бровар» – «Миколаїв» та «Металіст-1925» – «Минай».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» та «Інгулець» зіграли внічию. ВІДЕО
09 вересень, 2019, 01:27