У Луцьку – подвійна аварія за участю сміттєвоза, легковика та буса. ФОТО

У Луцьку – подвійна аварія за участю сміттєвоза, легковика та буса. ФОТО
У Луцьку – ДТП за участю трьох автомобілів: мікроавтобуса, легковика та сміттєвоза.

Про це повідомляє кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця пригоди.

Аварія трапилась сьогодні, 9 вересня, близько 10:00 години за участю Citroen Berlingo, Citroen Jumper та автомобіля «Луцькспецкомунтранс» неподалік готельно-ресторанного комплексу «Срібні лелеки».

Зі слів очевидців, коли автомобіль комунальної служби «Луцькспецкомунтранс» забирав сміттєві баки на проїжджій частині, микроавтобус Citroen Jumper здійснював його об’їзд. У той час Citroen berlingo здійснював роз’їзд, рухаючись у зустрічному напрямку.

Зіткнення трапилось у результаті того, що водій мікроавтобуса не розрахував можливості безпечного обгону та не дотримався безпечного інтервалу.

На місці працюють працівники поліції.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вночі сміття треба збирати,біг борди розклеювати,прибирати території,а не все в час пік.Як завжди все через одне місце
Відповісти
1) Проблема сталась через перевищення швидкості та обмеженість огляду, через дерева на повороті (пан тренер Авраменко вирішив біля свого будиночку трошки дерев посадити.....)
2) Заїзд для сміттєвоза є та в тому заїзді постійно паркуються відвідувачі місцевого магазину бо коли Чорнуха проектував той будинок та комерцію, на паркомісцях вирішив трошки підекономити.....
3) така ж ситуація вже траплялась і ще думаю не раз трапиться через 50 метрів від аварії на повороті з Чорновола на Олеся Гончара де постійно паркуються, ПРЯМО НА ПОВОРОТІ, доставка продуктів в магазин Наш Край та всілякі авто_г_ни обмежуючи виїзд, а поліції в тому числі керівництву яке проживає в сусідньому будинку начхати.....

ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ
1) зрізати або прорідити зарості
2) Поставити знак що забороняє автопарковку
3) Внести поворот в список небезпечних та забезпечити під'їзд хоч раз на тиждень патрульних на складання пачки штрафів через пересічення суцільної, перевищення швидкості та паркування на повороті...

P.S.
Після аварії та 3х годинного блокування вулиці Чорновола маса автомобілів ринули в двори шукати об'їзду.... а його нема бо дороги по вул. Олеся Гончара яка мала б виходити на вул. Липинського НЕ ІСНУЄ там насипав хтось купу сміття та каміння і все, це стоїть вже рік .... (Агов де ви муніципали?) Тому якщо станеться якесь ЧП в 26 школі це буде жах... бо школа має один тупиковий заїзд з фасаду який постійно фактично заблокований автотранспортом а заїзд з ОЛеся гончара А) закритий Б) Фактично не функціонує через часткову наявність дороги!!!!!!



Відповісти
Останні новини
У Луцьку – подвійна аварія за участю сміттєвоза, легковика та буса. ФОТО
09 вересень, 2019, 11:48