Екс-гравець «Волині» розповів про муштру при Кварцяному

Екс-гравець «Волині» розповів про муштру при Кварцяному
Футболіст Олександр Радченко (на фото), який у 2009 році був у луцькій «Волині», поділився спогадами про тренування під керівництвом Віталія Кварцяного.

Про це він розповів виданню Футбол 24.

На запитання, чому він так і не провів жодного матчу за «Волинь», Радченко сказав: «Не знаю… Мабуть, Віталій Кварцяний думав, що я повинен бігати як у 20 років – від бровки до бровки, як раніше говорили – подав і замкнув цю ж передачу. Але так не міг, вік не той. Вочевидь, це Кварцяному не сподобалося. Я дуже не образився…».

Тренування у «Волині» він назвав «специфічними».
«Як вам сказати, щоби нікого не образити..? У «Волині» специфічні тренування. Я пограв у вищій лізі при багатьох тренерах. Працював з Лобановським, Кучеревським, тренувався у збірній. І після цього було не комфортно працювати із Кварцяним. Усе було безтолково. Нехай мене вибачають за грубість», – розповів Радченко.

За його словами, Кварцяний «нічого не аналізує, а просто дає навантаження», на відміну, наприклад, від Валерія Лобановського.

«Валерій Лобановський раніше на нас експериментував, співставляв інформацію, робив висновки. А Віталій Кварцяний нічого не аналізував, не переймався, корисні навантаження чи ні, потрібні вони на цьому етапі чи ні. Просто давав навантаження і все. Люди бігали, вмирали. А він думав, що це йде на користь», – сказав футболіст.

Він розповів, що футболісти «Волині» при Віталію Кварцяному бігали у бронежилетах.

«Одягали бронежилети та вантаж на руки і ноги. І так бігали по лісу. А хто провинився, то не знімав бронежилет на самому тренуванні», – додав Радченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-гравець «Волині» розповів про муштру при Кварцяному
30 січень, 2012, 13:01