Губернатор Волині уявив себе «маленьким Муссоліні», – нардеп

Губернатор Волині уявив себе «маленьким Муссоліні», – нардеп
Народний депутат України Анатолій Вітів називає дії Партії регіонів ознакою того, що в її рядах "маразм зростає шаленими темпами".

"Дії та риторика Партії регіонів в Україні загалом та її волинського керівництва зокрема на чолі з головою Волинської ОДА Борисом Клімчуком та першим заступником голови ОДА і очільником Волинської обласної організації Партії регіонів Олександром Башкаленком переконливо свідчать: маразм цієї політичної сили зростає прискореними темпами. Якщо режим Януковича не зупинити, це може призвести до катастрофічних наслідків для країни", - заявив нардеп, коментуючи "антифашистський" мітинг Партії регіонів у Луцьку 14 травня, на який влада у примусовому екстреному порядку звозила бюджетників з усієї області.

"Мені важко уявити наскільки високим має бути ступінь цинізму у очільника Волинської ОДА Бориса Клімчука, щоб стверджувати, що Віктор Янукович є "наймудрішим президентом, який задає темп стратегічних перетворень в Україні". Адже, єдиний стратегічний темп, який може задавати цей єнакіївський вождь – це темп збагачення власної кишені і кишені своєї "Сім’ї". Борис Клімчук, віддано плазуючи перед своїм Президентом, разом з обласною організацією Партії регіонів в робочий час невідомо за чий рахунок організували у примусовому порядку масове звезення волинян на своє цинічне шоу на Меморіалі пам’яті у Луцьку", - зауважив Вітів.

"Шкода, що Борис Клімчук, який уявив себе "маленьким Муссоліні", не знає відомої фрази Вінстона Черчілля, який стверджував: усі фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами. Те, що вчинили 14 травня політичні карлики Волині на чолі з Борисом Клімчуком, нагадує бездарне використання ними сталінської комуністично-московської практики, коли усіх вигаданих "ворогів народу" називали "фашистами", - зазначив депутат-свободівець.

"Сьогодні все більше очевидно, що для Партії регіонів ворогом номер один, який здатний визволити Україну з-під олігархічного антиукраїнського гніту режиму Януковича, є ВО "Свобода". Намагаючись будь-якою ціною втриматися при владі, "регіонали" вдаються до брудних спекуляцій, використовуючи адмінресурс та сіючи зерна брехні і страху, аморальності і українофобії. Партія регіонів вже довела Україну до межі зубожіння. Падає ВВП, не виконується бюджет, скорочуються робочі місця, заморожено зростання пенсій і зарплат. Проте не заморожено зростання багатств купки шахраїв, які сьогодні правлять державою. Замість того, щоб займатися економікою, вирішувати соціальні питання ця деградована влада починає шукати "ворогів" всередині країни. Така політика влади спрямована на дестабілізацію ситуації, спробу відвернення уваги народу від основних винуватців нинішнього кризового стану справ у державі – Партії регіонів та її сателітів. Однак, пробудження громади не зупинити і окупаційні знамена Партії регіонів впадуть під ноги української нації", - наголосив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да ПР робить звичайну показуху, я думаю свідомі люди розуміють весь це цирк Клімчука клоуна й всіх його "прихильничків" ПР.
Відповісти
Вообще-то, спикеры "ОбОп" предпочитают агрессивно обсуждать личности, какие-то надуманные ситуации, а не конкретизировать положения своей программы. И правильно делают – предвыборная программа написана настолько грубо, что ее стыдно обсуждать даже топовым политикам из оппозиционного лагеря.

Грубо слепленная халтура вместо реальной программы действий — симптом того, что Объединенная оппозиция не рассчитывает на то, что в их обещания кто-то будет вчитываться. "Голосуйте за бренд "Объединенная оппозиция"! Не думайте своей головой!" — вот основной посыл оппозиционного агитпропа.

В заключение — сугубо риторический вопрос: как вы полагаете, если собственную предвыборную программу лидеры Объединенной оппозиции сами не писали и даже толком не читали, насколько серьёзно они намерены выполнять содержащиеся в ней обещания?

Наверняка, Олег Тягнибок не в состоянии объяснить, каким образом запрет абортов позитивно повлияет на экономику Украину. Скорее всего, Виталий Кличко не сможет рассказать, как предоставление избирательного права 16-летним (как в Иране, Никарагуа и на Кубе!) скажется на способности оппозиционной троицы выделить единого кандидата в столичные мэры. И уж точно Арсений Яценюк не способен рассказать, как одновременно повысить социальные выплаты и снизить налоги.

Вопреки тому, что все эти положения присутствуют в их партийных программах…
Відповісти
Думаю пора б ввести смертну кару, за розкрадання державних коштів та багацтв, щоб всі падлюки засцяли від страху. Знищити корупцію, назначаючи молодих спеціалістів. Дати їм зарплати нормальні, якими б вони дорожили. Тоді буде якийсь порядок. До стєнки треба ВАС всіх. Нема хороших і поганих. Всі ви однакові. Ви кращі тим, що красти менше будете (я надіюсь)
Відповісти
добре що вони так себе ведуть.то як той патріарх з часами.хай говорять.брєд кріпчає.в частини людей прививка появиться.хай випендрюються.чим вище макака залазить на дерво тим видніша її червона дупа.
Відповісти
А уявіть того Вітіва при владі... то вааще піс(хижачок такий)ець би був!:))) Хвора людина що поробиш:(
Відповісти
ти зараз всьо покращуєш?не уявляй людино.думай про себе.про своє майбутнє.з того почни.мадонна тебе тоже роздражає?глобалісти всран...дивись що під боком в тебе.хоч бути худобою-сам в стойло,не тягни других.по обсуждай тєму кварцяного та столяра за бухлом.то тобі привичніше..
Відповісти
А яке "мйбутнє" може гарантувати людям "Свобода" з Вітівим і Тягни ср...м?:) Політика - це в Україні бізнес! Так що я за себе і свою родину сам подбаю! А хто на ціх політиканів сподівається - флаг вам у руки і транспорант на плечі, бо самі нічого не вмієте!:)
Відповісти
то хай ці будуть.пока месія не прийде.за стабільність.не нова пісенька для худоби з 90 років.як ти таке пишеш то тут щось заперечувати тобі то марна трата часу.хай апуть аби не били.меседж такий.плдивись навкруги як людство прожило останніх 20 років біля нас.а не бога чекайте.примітивні амеби..
Відповісти
треба всіх як в 95 кварталі.там потянув.карупція страшна.доять свабодовці ригіони,сбу безсила.
Відповісти
я не в захваті від Вітіва.але в цьому його підтримую.дуремари та самодури не повинні керувати державою та областю!
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині уявив себе «маленьким Муссоліні», – нардеп
15 травень, 2013, 11:58