Водій авто, яке на переході збило маму з дитиною, не «сидітиме»

Водій авто, яке на переході збило маму з дитиною, не «сидітиме»
24-річний лучанин, який вчинив ДТП на другий день Різдва і з місця пригоди втік, виплатив постраждалим компенсацію.

В останню мить, перед постановленням вироку суду, за заподіяну їм шкоду чоловік виплатив 50 тисяч гривень, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Луцька.

Після цього родина хлопчика в суді не наполягала на застосуванні до водія легковика суворого покарання, яке, згідно з законом, передбачає від 3-ох до 8 років позбавлення волі. Це головна причина, чому водій, який грубо порушив правила дорожнього руху, не відбуває покарання за ґратами.

Крім того, судом задоволено цивільні позови Луцької міської клінічної лікарні на суму майже тринадцять тисяч гривень та Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання на суму більше п’яти тисяч гривень, чим забезпечено компенсацію понесених державою витрат на стаціонарне лікування постраждалих у ДТП.

Під час судового розгляду прокурор прокуратури міста Луцька Віктор Бондаренко вину в скоєнні кримінально-караного ДТП довів. За результатами судового розгляду винуватця автопригоди засудили до 4 років позбавлення волі та на підставі ст. ст. 75, 76 КК України його звільнили від відбування покарання за умови, якщо протягом 3 років іспитового строку він не вчинить нового злочину.

Нагадаємо, що 24-річний водій ввечері на другий день Різдва цього року на пішохідному переході на проспекті Волі не дав дорогу матері з дитиною, допустив наїзд і з місця ДТП зник. Правоохоронці впіймали його наступного дня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бред,а чому він не сплатив тоді коли справа ще була на до судовому слідстві, а лиш тоді коли вже в суді. Чому не врахували що втік,що не відшкодував збитки лікарням, хай дальше збивае,відкупиться.
Відповісти
Водій авто, яке на переході збило маму з дитиною, не «сидітиме»
ЩО це за заголовок?????? може правильно - Водій авто, ЯКИЙ на переході збив маму з дитиною, не "сидітиме"

Відповісти
Останні новини
Водій авто, яке на переході збило маму з дитиною, не «сидітиме»
15 травень, 2013, 11:29