Міносвіти назвало дату останнього дзвінка

Міносвіти назвало дату останнього дзвінка
Останні дзвоники в українських школах відбудуться 24 травня.

Про це йдеться у листі міністерства освіти і науки.

У документі відомства зазначено, що цьогоріч навчання в школах завершиться 24 травня (а у школах, які працюють за шестиденним робочим тижнем, - 25 травня). У цей день відбудуться останні дзвоники.

У 4-х, 9-х та 11-х класах у 2012/2013 навчальному році атестація проводиться за збірниками завдань, затвердженими наказами МОНмолодьспорту від 25.01.2013 № 55 «Про надання грифа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України збірникам завдань для проведення державної підсумкової атестації», крім іспиту з технологій для учнів технологічного профілю.

У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 13 по 21 травня із української мови та читання, математики.

У 9-х класах державна підсумкова атестація проводитиметься з 28 травня по 11 червня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів проводиться з 27 по 31 травня з трьох предметів у письмовій формі за збірниками завдань.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ЛУЦЬК ВІДГУЛЯВ ВИПУСКНІ В 2012 РОЦІ


Державна підсумкова атестація розпочинається о 9:00. Інший час початку проведення державної підсумкової атестації має бути погоджений навчальними закладами з відповідними органами управління освіти.

Документи про повну загальну середню освіту вручаються випускникам 1-2 червня 2013 року на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили 9-й клас, 11-12 червня. До участі в зборах, як правило, запрошуються батьки, представники громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації.

Конкретна дата проведення урочистостей у регіонах визначається Міністерством освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаментами (управліннями) освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не складуха у вас якась!: Уважно прочитайте: "Документи про повну загальну середню освіту вручаються випускникам 1-2 червня 2013 року на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили 9-й клас, 11-12 червня."
А пишите що: "Останні дзвоники в українських школах відбудуться 24 червня."
Може 24 травня???!!!
Відповісти
Останні новини
Міносвіти назвало дату останнього дзвінка
15 травень, 2013, 13:10