Запальна сальса і колоритна Куба: співак з Луцька MONATIK підкорив мережу новим кліпом. ВІДЕО

Запальна сальса і колоритна Куба: співак з Луцька MONATIK  підкорив мережу новим кліпом. ВІДЕО
Про новий кліп MONATIK на пісню "Каждый раз" заговорили ще кілька тижнів тому, коли артист опублікував перші кадри з Куби.

Однак вже 12 вересня всі меломани могли побачити яскравий та запальний ролик до ритмічного треку, - повідомляє 24 канал.

Прем'єра кліпу відбулась на офіційному ютуб-каналі MONATIK. Зйомки ювілейного 10 ролика відбулись на кубинському острові Свободи, що символічно показали режисери завдяки запальним постановкам.

"Ця відеоробота якраз про те, що ми намагаємося відшукати і придбати: про свободу. Свободу мислення, руху, свободу вибору. Неважливо, що зовні: руїни, тріщини, нетрі, розкіш чи лиск. Важливо, що всередині. У мрії є два види: неправильна, і та, що збувається. Щоб зрозуміти, яка з них ваша, потрібно постаратися знайти свободу, йти до неї. Не покладаючись і не спираючись ні на що, крім себе, своїх бажань і, хіба що, своєї тростини. І, цілком можливо, ти придбаєш набагато більше", – зазначив MONATIK.

У новому кліпі можна побачити колоритні кубинські вулички та запальну сальсу. Окрім цього, MONATIK показав у відео "Каждый раз" знаменитий особняк Josie Alonso House, згорілий театр, який є пам'яткою архітектури, приголомшливу набережну Малекон в Гавані.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співака нашли
Відповісти