Волинянка, яка стала віцеміс України, представлятиме країну на міжнародному конкурсі. ФОТО

Волинянка, яка стала віцеміс України, представлятиме країну на міжнародному конкурсі. ФОТО
20-річна Діана Шабас з Нововолинська на конкурсі «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля».

Як розповіла нововолинська красуня журналістам БУГу, вже за два тижні вона відправиться у Філіпіни для підготовки до міжнародного конкурсу «Міс Земля-2019».

"Учасниці отримали перемогу в трьох титулах і ми представлятимемо Україну на світовому рівні. Починається підготовка, пошиття вбрання. На «Міс Земля» кожна країна буде уособлювати квітку, згідно з правилами конкурсу, мені обрали соняшник. Конкурс пов'язаний з екологією, спрямований на підвищення обізнаності про проблеми навколишнього середовища", – зазначила Діана.

Нагадаємо, 12 вересня в Києві в Палаці Україна відбувся фінальний конкурс краси. На «Міс Україна» учасниці стають переможцями в трьох титулах Miss World, Miss Earth, Miss International та представляють Україну на міжнародному рівні.

Міс Земля (англ. Miss Earth) — один найпрестижніших конкурсів краси у світі разом з Міс Всесвіт, Міс Світу і Міс Інтернешнл, в якому беруть участь представниці з 90 країн. Конкурс проводиться під егідою ООН. Основна місія – збереження Землі, охорона оточуючого середовища, живої природи. Переможниця стає послом ООН з питань розвитку Програми по збереженню навколишнього середовища.

«Міс Україна» стала 23-річна Маргарита Паша, «Міс Інтернешнл» 23-річна Марина Кіосе.

Діана з Нововолинська є найвищою учасницею конкурсу, її ріст – 179 см. Успішна модель, яка має контракти в Європі та Азії. Навчається в КУК, займалася 11 років спортивно-бальними танцями, 6 років художнім мистецтвом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фотошоп сілікон -сілікон фотошоп
Відповісти
Останні новини
Волинянка, яка стала віцеміс України, представлятиме країну на міжнародному конкурсі. ФОТО
13 вересень, 2019, 17:50